Netherlands

Spoedoverleg EU-justitieministers en Eurocommissarissen over Nice

De terreuraanslag in Nice is reden voor de Franse justitieminister Éric Dupond-Moretti om vrijdag spoedoverleg te beleggen met een aantal Europese collega’s en de Europese Commissie. Ook minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) is erbij, laat hij weten.

Het is „belangrijk samen terrorisme te bestrijden en democratie te verdedigen”, twittert Grapperhaus over het spoedberaad naar aanleiding van de „verschrikkelijke gebeurtenissen in Frankrijk”. Namens de Europese Commissie zouden vrijdag Didier Reynders (Justitie) en Ylva Johansson (Binnenlandse Zaken) aanschuiven.

In Frankrijk geldt sinds de aanslag door een vermoedelijke moslimextremist in de Zuid-Franse badplaats het hoogste dreigingsniveau.

Football news:

Fabio Capello: tegen zo ' n middelmatige Real Madrid had Inter beter kunnen spelen in de Champions League. Het team had in de eerste helft altijd problemen. In de tweede helft hield ik meer van vier verdedigers. Tegen zo 'n middelmatige Real Madrid had het team beter kunnen spelen, zei Capello. Zidane paste zich goed aan de verliezen aan en was Conte in alles te slim af. Hazard eindelijk verlicht in de top match
Ibrahimovic ontmoette de Zweedse nationale teamcoach in Milaan
Tottenham Winks scoorde vanaf 49 yards. Dit is het derde resultaat in de Europa League, al - in deze loting
Deze miss zal alle mannen pijn doen: Molde speler miste van een halve meter en reed in de bar
Mikel Arteta: Ik ben erg blij met Pepe ' s wedstrijd tegen Molde. Arsenal speelde goed over het algemeen
Napoli spelers kwamen in t-shirts met Maradona ' s naam en nummer 10 voor de Europa League wedstrijd
Daniele Bonera: Milan is blij met het spel met Rijsel en betreurt het resultaat