Netherlands

Thierry Baudet: ‘Trump gaat volgende week zeker winnen, de peilingen zitten er weer naast!’

FVD-voorman Thierry Baudet heeft zijn blik geworpen op de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en weet inmiddels genoeg: Trump gaat volgende week gewoon een tweede termijn in de wacht slepen. De peilingen zitten er – wederom – naast, aldus de Nederlandse oppositieleider.

De Amerikaanse president Donald Trump gaat volgende week zijn Democratische uitdager Joe Biden van het Witte Huis afhouden, zo voorspelt FVD-leider Thierry Baudet vandaag op zijn Facebookprofiel.

Baudet blikt terug op een politieke avond die in oktober 2016 plaatsvond in Amsterdam. Eén van de vragen was toen of de opvolger van Barack Obama Hillary Clinton of Donald Trump zou heten. Als enige lid van het panel voorspelde Baudet correct dat de winst zo’n twee weken later naar Trump zou gaan.

Het Kamerlid denkt terug aan het evenement… én kijkt vooruit naar de verkiezingen die over exact één week gehouden worden:

“Vandaag precies 4 jaar geleden: ik voorspelde als enige dat Trump zou gaan winnen. Volgende week herverkiezing. Ook nu zullen de peilingen ernaast zitten. Trump gaat zeker winnen!”

De peilingen, waar Baudet dus over zegt dat hij er niet in gelooft, geven al maanden aan dat Joe Biden de presidentsverkiezingen gaat winnen – wellicht zelfs op z’n sloffen. De beroemde peilingsanalist Nate Silver (FiveThirtyEight) schreef gisteren: “Hoewel het zeker mogelijk is dat Trump zou kunnen winnen, zijn de meeste theorieën daarover gebaseerd op dubieus bewijs,” meent Silver. Hij schat de kans dat Trump volgende week met de winst aan de haal gaat – en Thierry Baudet dus wederom gelijk heeft – in op tussen de tien en vijftien procent. Desalniettemin “de moeite waard om serieus te nemen,” aldus de Amerikaanse peilexpert.

Football news:

In de zomer van 2021 koopt Real Madrid geen Mbappe als gevolg van de crisis (Le Parisien)
Ibra scoort in 39, Buffon sleept in 42, Ronaldo heeft geen plannen om te eindigen. Wordt football echt oud?
Ziyech over wie hem inspireert: Eden Hazard. Een wereldklasse speler
Jermain Defoe: Kane en zoon zijn op dit moment de beste link in de wereld.Voormalig England striker Jermain Defoe heeft zijn gedachten gedeeld over Tottenham stakers Harry Kane en Son Heung-Min. Wat Mourinho deed met Kane en zoon is geweldig. Met Kane en zoon was Mourinho ongelooflijk zei Defoe op de mennie Talks podcast. Deze twee zijn de beste groep ter wereld op dit moment. Het moeilijkste op het hoogste niveau is stabiliteit. Zo 'n stabiliteit van dit paar is geweldig, zei Defoe voor de Mannie Talks Podcast
Hij was een lieve Reus, altijd gelukkig. Redknapp-over PAP Buba Diop
Bayern speelt op Letico zonder Lewandowski, Neuer, Tolisso en Goretzky. Ze vlogen niet met het team naar Spanje
De voormalige kapitein van de Letico Gabi heeft zijn carrière beëindigd. De voormalige kapitein van de Letico Gabi Fernandez heeft zijn pensionering op 37-jarige leeftijd aangekondigd. De Spanjaard bracht de laatste 2 seizoenen door in de Qatari club al-Sadd. Toen ik football begon te spelen, kon ik me niet voorstellen dat mijn dromen zouden uitkomen. Vandaag maak ik m ' n carrière als footballspeler af. Ik wil alle mensen die deel uitmaakten van deze reis bedanken, al mijn partners, coaches, medewerkers van alle teams en natuurlijk mijn familie en vrienden, voor het feit dat ze mij nooit de moed hebben laten verliezen in moeilijke momenten. Ik ben het voetbal dankbaar dat het mij de kans geeft om in de herinnering van vele mensen te blijven (zonder twijfel is dit de grootste erfenis die ik heb verworven). Nu moet ik voor mezelf zorgen. Dankzij jullie allemaal!- geplaatst door Gaby op instagram. In 2004 maakte Gabi zijn debuut in het eerste team van matrasnikov. = = Clubcarrière = = in 2007 vertrok hij naar Zaragoza, maar keerde in 2011 terug naar zijn geboortestad Getafe. In totaal speelde hij 417 wedstrijden voor Letico, waarbij hij de Spaanse competitie, de Cup en de super Cup met hen won, en de Europa League twee keer. De statistieken zijn hier te vinden