Netherlands

Tunahan Kuzu na aanslag van Hitlergroet-Fransman: ‘Waar zijn Geert Wilders en zijn extreemrechtse aanhang nu?!?’

DENK-voorman Tunahan Kuzu wil verhaal halen bij zijn mede-oppositieleider Geert Wilders. De PVV’er heeft zich namelijk niet duidelijk genoeg gedistantieerd van een aanslag van een rechtsextremist in de Franse stad Avignon. Het Kamerlid eist dat Wilders en zijn “rechtsextremistische” fans de aanval veroordelen.

Gisteren was een bloederige dag in Frankrijk: behalve in Nice werd ook in Avignon een terroristische aanval uitgevoerd. Maar anders dan in de kerk van de badplaats vielen er in het stadje daar ter noordwesten van geen dodelijke slachtoffers, behalve dan de messenzwaaier zelf – die omkwam door politiekogels.

Eind goed, al goed, dus in Avignon maar DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu is er niet tevreden mee. De door een radicale islamist uitgevoerde aanval in Nice kreeg heel veel aandacht, ook van PVV-leider Wilders, maar de mislukte messentrekkerij in Avignon veel minder. Kuzu vindt dat onterecht en eist dat Geert Wilders en “zijn extreemrechtse aanhang” er scherp afstand van nemen:

“Waar is Geert Wilders nu? Waar is zijn extreemrechtse aanhang nu? Waar zijn al die twitterextremisten om dit te veroordelen? Is dit ook de schuld van de islam, zoals overdag velen stelden?”

Kuzu zegt zelf ‘ook maar iets af te willen doen aan de ernst’ van de Nice-aanval, maar wie zijn Facebookprofiel bekijkt ziet een hoop zaken voorbijkomen – pedofilie, de oorlog in Armenië, en voetballende Marokkaanse Nederlanders. Maar de aanslag in Nice waar Kuzu niets aan af wil doen?

Geen woord.

Football news:

Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst
Chelsea heeft een geweldig team. Kan Mendy of de duurste keeper in de geschiedenis van de Premier League spelen.Tottenham manager Jose Mourinho deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd met Chelsea. Het maakt niet uit of we op Stamford bridge boven aan de tafel of achter Liverpool aankomen - het verandert niets voor ons. Zoals ik al zei sinds het begin van het seizoen, We beweren alleen elke volgende wedstrijd te winnen, niets meer
Ronaldo is een beetje moe na zoveel wedstrijden. We zijn overeengekomen dat hij zal rusten
Diego wilde niet meer leven. Hij stond zichzelf toe te sterven
Eder Sarabia: ik hoop dat Barcelona weer het team zal zijn dat ons heeft laten genieten van voetbal als geen ander
Maradona is een belangrijke figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego zijn leven heeft gered en noemt de Argentijn zijn gids over de wereld van de kunst