Netherlands

‘Twee derde werkenden beoordeelt nieuwe collega op uiterlijk’

Wie aan een nieuwe baan begint, kan er maar beter goed uitzien. 62 procent van de werkende Nederlanders beoordeelt een nieuwe collega namelijk op zijn of haar uiterlijk. Dat meldt Panelwizard op basis van een onderzoek onder meer dan duizend mensen werkzaam in loondienst.

Een vijfde van alle ondervraagden is eerder bereid om werkzaamheden over te nemen van een knappe collega, dan van een minder aantrekkelijke collega. Ook een slechte kledingsmaak kan van invloed zijn op het imago van een nieuwe collega. Zo wordt een slecht geklede collega door dertien procent van de ondervraagden minder snel serieus genomen.

Toch hebben werkenden die er goed uitzien het niet per se gemakkelijker. Zo vindt 21 procent van de werkenden het lastig om met een aantrekkelijke collega samen te werken. Ook neemt 13 procent een knappe collega minder snel serieus. Wanneer het om een onaantrekkelijke collega gaat, ligt dat percentage lager: 8 procent.

Football news:

Napoli won 4 van de 5 wedstrijden van de Serie A met een score van 14:2. De enige nederlaag-technisch van Juve
Adama Traore op olie op mijn handen, nu kan ik wegglippen. Mijn tegenstanders vroegen me wat er aan de hand was, maar ik zei dat ik niet wist
Everton verloor voor de eerste keer in het seizoen, maar blijft de eerste in de Premier League
Hazard werd opgenomen in Real Madrid ' s bod voor de wedstrijd tegen Borussia Monchengladbach
Pele: als ze voetbal spelen op de maan, zal ik vliegen om de bal een beetje
Newcastle heeft een Fransman getekend die een jaar geleden op een bouwplaats in Australië werkte. De man kwam kijken en scoorde door zichzelf en hij is een vriend van Allan Saint-Maximin. Het transfervenster is al gesloten, maar er is een nieuwe toevoeging aan het Newcastle youth team-de club heeft 23-jarige Fransman Florent Indalecio getekend. De man kwam naar de bezichtiging en onder de indruk: hij scoorde door zichzelf met een schaar en speelde over het algemeen prachtig. Weet je wat Interessanter is dan Florent door jezelf slaan? Zijn verbazingwekkende verhaal:
Hans-Dieter flick: Sane werkte met Klose, het was goed voor hem. Bayern is blij met Leroy Bayern Head coach Hans-Dieter flick deelde zijn mening over middenvelder Leroy Sane