logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Åpner ny fyllestasjon på Feøy

KARMØY: Det er Feøy Dagligvare som åpner og skal drive nytt drivstoffanlegg. Stensland, med fritidsbolig på øya, står for det seremonielle. Etterpå er det kaffe og kaker på «bedehuset».

Anlegget er selvbetjent med kortautomat for fylling av bensin og diesel til båtfolket.

Ordfører Jarle Nilsen er også varslet til Feøy. Karmøy kommune har bidratt med 250.000 kroner til anlegget. Merkur-programmet har gitt 500.000 i investeringsstøtte. Dette er et verktøy Kommunaldepartementet bruker for utvikling av distriktsbutikker.

– Merkur jobber for at dagligvarebutikkene i distrikta skal gi et best mulig tilbud til kundene sine. Men det er like viktig at folk som bor i bygda, bruker lokalbutikken sin i størst mulig grad. På den måten kan vi holde oppe et levende lokalsamfunn. Uten butikk er det vanskelig å få til vekst og tilflytting i ei bygd. Når du handler lokalt, er du med på å opprettholde nærbutikken og et levende lokalsamfunn, sier Lars Helgeland i en pressemelding.

Helgeland er konsulent for Merkur-programmet og skal holde innlegg i forbindelse med åpningen.

Themes
ICO