Norway

Bowen tomålsscorer da West Ham kjørte over Wolverhampton

Jarrod Bowen scoret to ganger før Tomás Soucek og Sebastien Haller fastsatte resultatet til 4-0 for West Ham over Wolverhampton i Premier League søndag.

De fleste forventet at Wolverhampton skulle styre showet på London Stadium, men det var hjemmelaget som tok initiativet i kampen, ledelsen og til slutt en komfortabel seier.

Etter 17 minutter kontret West Ham, og ballen gikk kjapt i lengderetning fram til Jarrod Bowen på høyrekanten. Angrepsspilleren dro seg innover i banen og avsluttet hardt og presist i mål i bortre hjørne.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre over Wolves i 1, omgang, men scoringene uteble. I tur og orden misset Soucek, Michail Antonio og Pablo Fornals på gode muligheter. Spesielt sjansen til Fornals, etter en retur fra keeper på et skudd fra Antonio, var stor.

Wolves var mer med etter hvilen, men det var West Ham som sto for sjansene og nok en mål signert Bowen. Han fikk avslutte enkelt i åpent mål etter at et skudd fra Fornals gikk stang ut.

I det 66. minutt la West Ham på til 3-0 da Soucek headet inn en corner fra Aaron Cresswell via en uheldig Raúl Jiménez, før innbytter Haller kunne heade inn 4-0 på overtid.

(©NTB)

Football news:

Hans-Dieter flick: I Hope Alaba will sign a contract with Bayern. Our club is one of the best in the world
Diego Maradona: Messi gave Barca everything, brought them to the top. He was not treated the way he deserved
Federico Chiesa: I hope to leave my mark in Juve. We will achieve great results
The Coach Of Benfica: I don't want us to look like the current Barcelona, it has nothing
Guardiola on returning to Barca: I'm happy at Manchester City. I hope to stay here
Fabinho will not play with West ham due to injury
Ronald Koeman: Maradona was the best in his time. Now the best Messi