logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

En av Oslos dyreste boliger: Solgt på første forsøk

Leiligheten til 50 millioner kroner ble solgt direkte etter at den ble lagt ut i det åpne markedet.

Nettavisen Økonomi omtalte mandag den høyst spesielle toppleiligheten på Bygdøy i Oslo som ble lagt ut for salg denne helgen. Prislappen på 50 millioner kroner (fastpris) gjorde den til den sjette dyreste boligen som er annonsert på Finn.no, og i denne prisklassen går det ofte litt tid før et nøkkelbytte mellom ny og gammel eier kan finne sted.

Ikke i dette tilfellet.

Tirsdag fremgår det av salgsannonsen at boligen er solgt. Det er i tråd med hva eiendomsmegler Christoffer Askjer hos Sem & Johnsen antydet overfor Nettavisen Økonomi mandag.

- Den første visningen er avtalt allerede første dag etter annonsering, og vi har hatt flere interessenter på tråden. Det er mange nordmenn som har god råd og her henvender vi oss typisk til en kjøper som selger huset for å flytte i leilighet, sa han - nærmest på vei ut fra kontoret til den første visningen.

Les også

175.000 kvadraten

Det er tirsdag ettermiddag ikke kjent hvem kjøperen er. Denne får en toppleilighet på 286 kvadratmeter i Bygdøynesveien på Bygdøy - en av hovedstadens mest eksklusive adresser - med tre parkeringsplasser, takterrasse og en andel i en privat park i området.

Leiligheten får med fastprisen en kvadratmeterpris på nær 175.000 kroner og var den dyreste av i alt 18 nye leiligheter som blir oppført av børsnoterte Solon Eiendom i prosjektet. Bare to leiligheter er fremdeles ledige. Det spesielle med de andre salgene er at de i all hovedsak er solgt «bak lukkede dører», ved at de ikke er annonsert i tradisjonelle kanaler som Finn.no. De øvrige leilighetene har hatt en fastpris fra 15 og til 50 millioner kroner.

- Dette er så spesielle og dyre leiligheter at vi bruker andre kanaler enn Finn.no for å selge. Vi har kundegrupper som tar direkte kontakt med oss med spesielle ønsker når de vurderer å bytte bolig, og det er disse vi henvender oss til med dette prosjektet, forklarte megler Christoffer Askjer mandag.

Oslos dyreste boliger

Den dyreste boligen i Oslo-området som ligger annonsert på Finn.no, er en Obos-leilighet med en utropspris på småfrekke 95 millioner kroner.

Rett bak den følger krafttraderen Einar Aas storslåtte leilighet på Tjuvholmen, som man forventer skal innbringe 70 millioner kroner i salgssum. Det er funnet skjeggkre i baderom i penthousen, uten at ansvarlig megler er redd det skal påvirke prisen.

Les også

Her er et utvalg bilder fra noen av de råeste boligene som er til salgs på Finn akkurat nå:

Themes
ICO