logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Her er Astrid S' nye video «Something New»

Saken oppdateres.

Videoen er laget til sangen «Something New». Den handler om ei jente som er usunt opptatt av eks-kjæresten sin.

Da Adresseavisen snakket med Astrid S i forbindelse med slippet av singelen, uttalte hun at noe av intensjonen med vokalen i låta, var at den skulle fremstå barnslig og desperat.

- Hun er ekstremt opptatt av om han har fått seg en ny dame, og oppfører seg nærmest som en stalker, sa Astrid Smeplass til Adresseavisen.

Se videoen i videovinduet øverst i saken!

Firer på terningen

Om videoen sier artisten at hun ønsket å gjøre noe enkelt.

- Dette er min første musikkvideo fra et studio! Jeg hadde lyst til å gjøre noe enkelt hvor jeg fikk uttrykke meg stilmessig på litt forskjellige måter. Håper folk liker den!

Da Adresseavisen anmeldte låta, fikk den en firer. I tillegg til å være en låt det umiddelbart går an å nynne på, et pre-chorus som lokker oss inn i refrenget og et fengende refreng, mener vår anmelder at det er Astrid S' stemme som er med på å gjøre låta.

- Like viktig for låta som en smart og gjenkjennelig komposisjon, er bidraget til Astrid S. Den lyse, distinktive stemmen, kombinert med hennes gode timing, gjør at hun skiller seg ut i den overbefolkede popverdenen, skriver vår anmelder.

Vil spille i Trondheim

Det er stor interesse for Astrid S både i Trøndelag, Norge og globalt. Under Adresseavisens kåring for artister og uteliv, Ut-Awards, vant hun prisen for Årets trønderske artist. Denne prisen vant hun også i fjor. Se takketalen nedenfor!


I fjor ble hun kåret til Årets Spellemann 2017, og hun er i år nominert til Årets låt i Spellemannprisen, med låta «Emotions».

Når februar er over, vil Astrid S ha gjennomført to konserter i USA. Hun kommer ikke til å spille på noen norske festivaler i sommer, men uttaler at hun har lyst til å komme til Trondheim. Senest i 2020.

Themes
ICO