logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Ingrid Moe Wold kjempet seg tilbake fra skade: - Hun har gjort en fenomenal jobb!

Midt i oppkjøringen til både Champions League-sluttspill og VM ble landslagsbacken, som «aldri» er skadet, satt ut av spill i tre måneder.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): LSK Kvinners kaptein, Ingrid Moe Wold, har lenge hatt et rykte på seg for aldri å stå over kamper eller treninger.

Oppladningen til årets sesong ble derfor annerledes da høyrebacken røk et leddbånd i leggen.

I stedet for å trene fotball med lagvenninnene, måtte Moe Wold gjennom en operasjon der det ble lagt inn en forsterkning mellom leggbeinene. Så startet en tre måneder lang rehabilitering.

- Det har gått veldig bra, og nå har jeg vært friskmeldt i en måneds tid. Jeg har fått bra med treninger med landslaget i Algarve og hjemme med klubben. Det har jo vært annerledes, men jeg håper at jeg har kommet styrket ut av det på andre måter enn bare det fysiske. Så får formen komme seg mer og mer etter hvert, sier Moe Wold til Nettavisen.

- Det er ikke noe artig. Jeg har vel egentlig ikke stått over en trening i hele mitt liv, men nå har jeg blitt tvunget til det, sier hun.

Full oversikt: Her ser du alle LSK-kamper i Toppserien

- Fenomenal

LSK Kvinners fysioterapeut, Jostein Liabø, er ikke i tvil om hva han synes om Moe Wolds vei tilbake fra skaden. Onsdagens kvartfinale mot storlaget Barcelona har vært en svært motiverende gulrot for LSK-kapteinen.

- Hun har gjort en fenomenal jobb! Hun har jobbet dedikert og strukturert hver uke med Champions League som mål. Alt det hun har gjort gjennom vinteren betaler seg nå i form av å bli klar til Barcelona-kampene, sier Liabø til Nettavisen.

Liabø forteller at veien tilbake fra skaden har gått fint for Moe Wold.

Les også

- Normalt så opplever man kanskje noen humper av ulik grad i opptreningen, men denne gangen var har vi fått jobbe uten tilbakefall. Det har gått helt etter planen. Vi har fått fantastisk god hjelp av Idrettens Helsesenter ved Håvard Moksnes, sier han.

Full oversikt: Her ser du alle LSK-kamper i Toppserien

Møter Barcelona

Onsdag venter en virkelig test for Moe Wold og LSK Kvinner. For etter å ha hatt stålkontroll på det som har vært av norsk motstand, skal laget nå ut i kvartfinale i Chmpions League mot det spanske storlaget.

- Det er noe som har vært langt der fremme som vi har trent og forberedt oss på. Nå er det plutselig her. Jeg føler vi er klare, og jeg håper vi får ut det beste av oss, sier Moe Wold.

MØTER BARCELONA: Ingrid Moe Wold og LSK Kvinner møtes Barcelona i Champions League. Foto: Bjørn Vegar Digre (Nettavisen)

Kampen mellom Barcelona og LSK Kvinner vises på TV 2.

Møtet med Barcelona blir en solid oppladning til seriestarten Toppserien. I fjor var Moe Wold og LSK-laget i en egen klasse. I år håper hun at det kan bli noe jevnere. Allerede førstkommende helg starter seriespillet.

- Jeg håper det blir en bra sesong, både sportslig og resultatmessig. Forhåpentligvis blir det en del spenning med jevne og tøffe kamper. Vi har jo som mål å ta gull i år også, så da må vi ut og prestere, sier hun.

Les også

Slik spilles første runde av Toppserien:

23. mars 14.00: LSK Kvinner - Kolbotn (NA+)
23. mars 14.00: Lyn - Fart (NA+)
23. mars 14.00: Sandviken - Røa (NA+)
23. mars 15.00: Klepp - Avaldsnes (NA+)
24. mars 14.00: Trondheims-Ørn - Arna-Bjørnar (NA+)
24. mars 17.00: Vålerenga - Stabæk (NRK)

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO