logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Mer bortetrøbbel for Arsenal

OddstipsDet definitive høydepunktet på onsdagens langoddsprogram er Premier League-kampen mellom Ole Gunnar Solskjærs Manchester United og Manchester City. I tillegg spiller Wolverhampton mot Arsenal hjemme på Molineux. Det er også midtukerunde i Spania og det spilles fire kamper i La Liga i kveld. Ellers er det kamper fra Allsvenskan og den nederlandske Æresdivisjonen, samt en spennende semifinale i Coppa Italia mellom AC Milan og Lazio. Det er også klart for første semifinalen i håndballsluttspillet for herrer i kveld og begge kampene spilles i kveld.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wolverhampton Wanderers – Arsenal 2,70 – 3,15 – 2,35 H (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

Wolverhampton har levert et solid comeback i Premier League. Med fire kamper igjen av sesongen ligger ulvene på tiendeplass, og de vil med seier i onsdagens kamp fortsatt henge med i kampen om syvendeplassen som kan gi spill i Europa neste sesong.

Problemet til Wolves har vært at de har vært ustabile når de har møtt antatt svakere motstand.

Wolves klarte bare 0–0 mot nedrykkstruede Brighton lørdag, og de har nylig tapt mot lag som Southampton, Burnley og Huddersfield som alle ligger på nedre halvdel av tabellen.

Men ulvene har herjet med topplagene når de har kommet til Molineux Stadium. Wolves har slått Chelsea, Liverpool og Manchester United (to ganger) på hjemmebane denne sesongen, og de spilte 1–1 mot Arsenal på Emirates i det omvendte oppgjøret.

Arsenal kjemper for å ta en topp fire-plassering denne sesongen, men formen er ikke het på topp. Et vanligvis hjemmesterkt The Gunners gikk på et overraskende 2–3 tapt hjemme mot London-rival Crystal Palace søndag. Det var et sjokktap. For det er på bortebane Arsenal har trøblet denne sesongen, ikke hjemme. The Gunners har kun vunnet to av de siste ti bortekampene i Premier League.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Nå skal de til Molineux Stadium, hvor Wolves ikke har tapt siden den første kampen i 2019. Ulveflokken har vunnet fire av sine seks siste hjemmekamper, så gjestene skal få kjørt seg.

Wolves har en skadefri tropp før kampen mot Arsenal. Morgan Gibbs-White wble foretrukket fremfor Leander Dendoncker mot Brighton i helgen, og mye tyder på at han får sjansen igjen her. Romain Saïss kan også få muligheten av Wolves-manager Nuno i onsdagens kamp.

Arsenal ligger på femteplass med 66 poeng, men de har én kamp til gode på Chelsea og Tottenham, som er henholdsvis ett poeng og fire poeng foran dem på tabellen.

Unai Emery sine menn er også i semifinalen i Europa League, så de har en ekstra sjanse til å skaffe seg en plass i neste sesongs Champions League. Samtidig er det en tung belastning for og laget å spille såpass mange kamper.

De får friske bein tilbake i forsvaret til denne kampen. Sokratis har vært suspendert i to kamper, og han vil antakeligvis erstatte Shkodran Mustafi i midtforsvaret. Emery håper også å ha Granit Xhaka på plass. Han set med en hofteskade i helgen. Ainsley Maitland-Niles, Nacho Monreal og Lucas Torreira er tilbake i startelleveren til onsdagens kamp. Alex Iwobi og Henrikh Mkhitaryan er aktuelle i startoppstillingen. Det betyr at Alexandre Lacazette eller Pierre-Emerick Aubameyang kan havne på benken.

Wolves har en solid statistikk på hjemmebane mot toppklubbene, og jeg blir ikke overrasket hvis de slår Arsenal onsdag. The Gunners spiller sin tredje kamp på under en uke, og de har slitt på bortebane denne sesongen. Jeg tror det blir et jevnspilt kamp på Molineux. Det lukter litt U av denne matchen, men jeg tror Wolves skjerper seg når de nå kan ta syvendeplassen. 2,70 i odds på hjemmeseier er spillbart. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet

Themes
ICO