Norway

Nguen la opp til vinnermålet da fotballen var tilbake i Ungarn

Tokmac Nguen leverte assist til vinnermålet da Ferencvaros økte ledelsen på tabelltopp i ungarsk fotball i den første kampen etter koronaviruspausen.

Nordmannen spilte hele kampen da Debrecen ble slått 2-1, men David Siger var den store spilleren. Han banket inn 1-1 på en retur etter at Franck Boli nikket i tverrliggeren i det 22. minutt og scoret vinnermålet med et langskudd i det 42. minutt.

Nguen plukket opp en klarering og spilte innpå til Siger, som fra 30 meter satte fart forbi en motspiller og sendte i vei en dupper som seilte over keeper Sandor Nagy.

Gjestene tok en tidlig ledelse ved Ádám Bódi, men Ferencvaros sikret seg tre nye poeng og er nå seks poeng foran serietoer Fehervar.

Hengekampen mot Debrecen ble spilt uten tilskuere, men setene på hovedtribunen i Budapest var fylt av pappfigurer med fotografier av Ferencvaros-tilhengere.

Ferencvaros hadde to kamper til gode på rivalene da serien ble avbrutt i mars. Kampen mot Debrecen var den første i serien etter pausen.

(©NTB)

Football news:

Russian defender Tata scored an own goal in the second match in a row for mladá Boleslav
Ryan Giggs: ighalo makes a special contribution coming on as a substitute. It's great that he's staying at Manchester United
The APL conducted 1,195 tests for the coronavirus. No infected people were found
Giggs on Bruno Fernandes: he inspired Manchester United. It is Interesting to follow it, it makes partners better
Jan Pro 1-0 with Hertha: they didn't have any special moments. Important victory
Ole Gunnar Solskjaer: I hope Manchester United can play the same way as before the break
Coach Bayer BOS Pro 2:4 with Bayern: We made a lot of mistakes, played against a top team