Norway

Solbakken bekymret over svak seriestart

Ståle Solbakken så sitt FC København ta sesongens første seriepoeng søndag, men han er bekymret over den dårlige poengfangsten i superligaen.

FCK ledet 2-0 på bortebane søndag, men nyopprykkede Vejle utlignet til 2-2 rett før slutt. Med ett poeng er Solbakkens lag nest sist på tabellen og åtte poeng bak erkerivalen Brøndby, som etter 2-1-seier over Horsens er på tabelltopp uten poengtap.

– Det er klart at jeg er meget bekymret. Vi er ikke der vi ønsker å være. Derfor har vi en stor jobb foran oss når vi skal reise oss fram mot europaligakampen torsdag, sa Solbakken.

Peter Ankersen og Kamil Wilczek ga FCK to måls ledelse, men hjemmelaget reduserte rett etter 2-0-målet, og i siste minutt utlignet Raphael til 2-2.

– Det er symptomatisk at vi igjen ga fra oss en ledelse. Vi var ikke dyktige nok i dag, verken med eller uten ball, sa Solbakken.

Torsdag spiller laget for sitt 14. europeiske gruppespill på de 15 siste årene. Kroatiske Rijeka er motstander i siste runde i europaligakvalifiseringen.

I helgen ble det klart at FCK får en god forsterkning i Peter Ankersen, som vender hjem fra italienske Genoa. Det kan behøves.

(©NTB)

Football news:

Highlight of the month: the Rangers forward scored from 50 meters (the farthest goal in the history of the Europa League). Gerrard says he's never seen anything more beautiful 😍
Mourinho on 3:0 with LASK: Difficult opponent, but Tottenham played so that the victory seemed easy
Stefano Pioli: Milan is not an ordinary team. He plays with less dedication after the Derby
Barca players - report on salary cuts: We are not going to put up with the violation of our rights by the club
Milan are 21 games unbeaten in all competitions. Next game - with Roma
A year ago, a forest was planted at the rival CSKA stadium. The author paid attention to the felling of trees
Conceisau about the refereeing of the game with Manchester City: I Apologize to the Portuguese referees after what I saw here