Norway

Svært spennende på Bro Park onsdag

Det oser flotte kroner i både V4 og V5-spillet på Bro Park onsdag! Våre eksperter har gjort jobben for deg! Du tar vel rygg?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Birger og Morten byr på følgende til løpene på Bro Park onsdag:


Det kan fort gi fine penger på Bro Park både i V4 og V5 onsdag. I V4 spillet setter vi vår lit til gode 7 Espen Hill i V4-3. I fjor som treåring vant Espen Hill svensk St Leger og slo fjorårets Norske Derbyvinner Privilegiado. Espen Hill elsker lang distanse, og trener Madeleine Smith har fin form på flere av hestene sine. Årsdebuten ble unnagjort for drøye fjorten dager siden, hvor den ble nummer fire kun kort slått. Vi tror med løp i kroppen, at 7 Espen Hill vinner nå.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I V4-2 prøver vi oss med en kvartett. Dette er et såkalt maidenløp hvor ingen av hestene har vunnet, og i slike løp pleier det ofte og skille litt på hestene. I V4-1 og V4-4 er det veldig åpent, men i V4-1 er det et spennende jockeybytte på 4 Grimeford Lane. Per Anders Gråberg opp i salen nå gjør det hele interessant.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I V5 spillet prøver vi å gå tynt til å begynne med. I V5-1 kommer Kahlil De Burca trente 8 Freya Lucy ut. Dette er en lovende toåring som kun har startet en gang. Den startet på den svenske derbydagen og ble nummer fire. Tapte da for noen veldig gode toåringer som har vist klasse i senere løp.

Ellers har vi god tro på 6 Ayo og 8 Glamour i V5-2. Dette er en duo som ikke har smakt seieren sødme hittil, men nå møter de ikke allverdens motstand.

Football news:

Barcelona wanted to buy Tiago before he moved to Liverpool. Catalans were ready to pay 10 million euros
Pep about 3:1 with Wolverhampton: Sometimes Manchester City enter the season quickly, sometimes they don't. We played well
Kevin de Bruyne: Wolverhampton have caused Manchester City problems before. I am glad that we played well
Stefano Pioli: Milan are confident, can grit their teeth and fight. Zlatan proves that he is a champion
Ibrahimovic on the Bologna double: If I was 20 years younger, I would have scored a couple more. But I'm not old
Cavani's entourage and Atletico discussed a two-year contract at a hotel meeting
Abramovich is suspected of secretly investing in players of other clubs