Norway
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ti personer bortvist: - Han oppførte seg elendig

Saken oppdateres.

Politiet rykket natt til søndag flere ganger ut til Solsiden i Trondheim natt til søndag. Klokken 00.40 dro de til en restaurant etter å ha fått melding om at en 20 år gammel kvinne hadde stjålet mat.

Kom tilbake

- Hun ble bortvist fra stedet, men det tok ikke lang tid før hun kom tilbake og ble vanskelig på spisestedet. Da sendte vi en politipatrulje på nytt. Hun ble kjørt til arresten og sitter her og venter på å bli bøtelagt nå, sier operasjonsleder Håvard Høyem i Trøndelag politidistrikt søndag morgen.

Klokken 01.20 var det en mann som oppførte seg vanskelig på omtrent samme sted som den nevnte kvinnen, ifølge politiet.

- Det var en mann som var vrien og vanskelig mot dørvakter. De ringte oss og han nektet å forlate stedet. Han oppførte seg elendig og ble kjørt inn til arresten.

Også mannen sitter søndag morgen og venter på å bli bøtelagt, ifølge Høyem.

Får skryt

Andre steder i fylket har det også vært bortvisninger. Operasjonslederen forteller at fire personer er blitt bortvist i Verdal i forbindelse med Vømmølfestivalen.

- Jeg har snakket med innsatsleder og fått høre at det har vært et veldig bra opplegg av arrangørene inne på festområdene. Det er utenfor området det er noen som ikke har oppført seg. Ellers var det god stemning, sier Høyem.

Han forteller at bildet er helt likt ved Namsosfestivalen.

- Vi har bortvist fire personer der også. Det var dårlig vær, men mye folk og god stemning, sier Høyem.

LES OGSÅ: To menn alvorlig skadd etter utforkjøring