logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Vi tror Norge sørger for nytt scoringsshow

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng

Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige

Lørdagskupongen: Chelsea må ta seg sammen

Oddssingel Championship: Managerløse Nottingham Forest går på en smell

Oddssingel PL: Huddersfield sliter mot lag fra Wales

Live: Overgangsvinduet januar 2019

V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronningen vinner igjen

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. I italiensk Serie A skal serieleder Juventus til Bologna og det er også et par interessante kamper i spansk La Liga. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Norge - Saudi-Arabia (Handikap fulltid 0-13) 1,70 - 9,00 - 2,10 H (spillestopp kl. 1725)

Norge kjørte over Tunisia i åpningskampen og vant komfortabelt 34-24. VM-åpningen på Jylland viste at Torbjørn Bergerud er i form, og spillet hans ga håp om at det norske målvaktsspillet får et løft i dette VM i forhold til fjorårets EM.

Sander Sagosen også hvor viktig han kan bli for Norge – det samme gjorde strekkjempen Bjarte Myrhol.

Allerede 19 timer etter fredagens kamp skal de norske håndballguttene i aksjon igjen. Denne gangen er Saudi-Arabia som er motstander.

Saudi-Arabia tapte 22-29 mot Østerrike i sin åpningskamp. Resultatt lyver litt. Østerrikerne ledet nemlig 15-9 til pause, og roet ned utover i annen omgang. 

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Saudi-Arabia slapp inn 157 mål på fem kamper i VM i Frankrike for to år siden. Det vil si et snitt på over 30 baklengsmål per kamp. I det mesterskapet spilte de en god åpningskamp mot Kroatia. Den tapte de kun 23-28, og den gangen ledet kroatene kun med ett mål til pause. Årets utgave av Saudi-Arabia virker svakere.

Saudi-Arabia tapte de fire siste oppkjøringskampene før mesterskapet i Danmark og Tyskland. De tapte med syv mål eller mer i alle fire kampene, og jeg tror de skal få kjørt seg mot Norge.

Selv om de norske guttene har ekstremt kort tid til å komme seg etter Tunisia-kampen, bør Christian Berges menn vinne lett mot et svakt lag fra Saudi-Arabia.

Sist Norge møtte Saudi-Arabia var i VM i 2009. Den gangen vant de hele 39-23. Jeg tror avstanden mellom lagene vil være omtrent den samme denne gangen.

Jeg tror Saudi-Arabia blir fullstendig overkjørt av et norsk lag som spiller med høyt tempo. Derfor satser jeg på at de vinner med 14 mål eller mer i denne kampen. Oddsen er 1,70. Det får holde som singeltips i dag. Spillestopp er klokken 1725.

Klikk her for å levere dette spillet

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO