Mai mulți copii de la Școala nr. 133 din București au ajuns la spital după ce au inhalat un gaz toxic în urma unei dezinsecții. Primăria sectorului 4 a reziliat contractul cu firma care a făcut dezinsecția.

„Din informațiile pe care le am, în acest moment mai sunt internați șapte copii, cinci la Grigore Alexandrescu și doi la Marie Curie. Starea lor e bună. În urma incidentului, am dispus rezilierea contractului cu firma și tragerea răspundere a celor vinovați, asta după ce autoritățile vor ajunge la identificarea circumstanțelor care au dus la această situație.

Nu am cum să știu ce au făcut greșit, dar având în vedere consecințele pe care noi le-am văzut, în mod evident a existat o greșeală. Specialiștii vor identifica cu foarte mare exactitate ce s-a greșit și care sunt persoanele vinovate.

A fost deschisă o anchetă penală. Poliția va face cercetări și ne vor informa pe toți. Această firmă a lucrat în anul 2019 în rețeaua de școli din setorul 4, nu am avut semnalate niciun fel de reclamații.

Există un proces verbal pe care societatea l-a lăsat la școală, instrucțiuni. Rămâne de văzut dacă toate elementele au fost respectate de societate și de școală (…)”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Citeşte şi:

Procurorul Bogdan Licu susține că a comis erori, dar până la furt academic e “cale lungă”. Ancheta unei procuroare din subordinea sa îl contrazice

Gheorghe Dincă ar fi ucis din nou, Alexandra a salvat viețile altor fete. Analiza profilerului Poliției Române

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii Total Dance Center din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă