Romania

Anthony Fauci schimbă macazul: Confirmă că a fost contactat de echipa de tranziţie a lui Joe Biden

anthony fauci

Anthony Fauci, principalul responsabilul al administraţiei americane pentru lupta împotriva coronavirusului, a avut în cele din urmă discuţii cu echipa de tranziţie a preşedintelui ales Joe Biden, ceea ce oferă speranţe că tranziţia în privinţa chestiunilor legate de combaterea pandemiei va fi lină, relatează DPA.

Fauci a confirmat miercuri într-un interviu că a luat contact cu Ron Klain, viitorul şef de cabinet al lui Biden, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

"Nu am avut o discuţie cu adevărat substanţială despre detaliile practice ale lucrurilor", a spus însă Fauci.

El a mai declarat că va accepta "cu siguranţă" să se ocupe de grupul operativ privind coronavirusul în viitoarea administraţie de la Casa Albă condusă de Biden. Cu o seară în urmă, Biden a afirmat la modul general că echipa sa a fost în contact cu Fauci.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Unul dintre marile planuri din 2021 va fi vaccinarea. Numărul de cazuri zilnice creşte de asemenea în SUA, cu un bilanţ record de spitalizări.

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump şi-a dat acordul în această săptămână ca administraţia federală să înceapă tranziţia către administraţia Biden, chiar dacă neagă în continuare că a pierdut alegerile, iar echipa sa juridică luptă să răstoarne rezultatele în instanţe.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat .

Football news:

The first player bought for cryptocurrency was ex-forward Castilla Barral
Playing on artificial turf is not football. Koeman before the game with Cornell of the 3rd division
The Premier League voted to introduce two substitutions due to concussions
Klopp on 0:0 with Manchester United: Not a disaster, not ideal. There are a lot of good things in the Liverpool game, but no one cares
Ronald Koeman: I hope Messi's suspension will be reduced. I think there is something to challenge
Arsenal have terminated their contract with Sokratis
Miranchuk will make his debut for Atalanta in the Serie A match against Udinese. He came on as a substitute 9 times