Cel de-al şaselea sezon „Bravo, ai stil“, de la Kanal D, ediţia cu vedete, debutează în această seară, de la ora 22.00. 

Emisiunea prezentată de Ilinca Vandici va fi difuzată patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:00, şi în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Vedetele noului sezon „Bravo ai Stil“ sunt: Bianca Giurcanu (însoţitor de zbor şi influencer), Andreea Tonciu (fostă asistentă TV), Deea Codrea (blogger şi influencer), Gina Chirilă, (fotomodel), Bianca Rus (cântăreaţă), Theo Rose (cântăreaţă), Raluca Tănase (cântăreaţă – trupa Bambi), Călina Dumitrescu (fotomodel, fiica Catincăi Roman) şi Maria Ilioiu (actriţă şi antreprenor, fostă ispită de la „Insula Iubirii“, emisiune difuzată de Antena 1).

Juriul emisiunii este format din Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu.  

Câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei. 

Pe parcursul acestui sezon, telespectatorii îşi vor putea susţine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS, cu indicativul atribuit fiecărei concurente, pe care îl veţi putea afla din prima ediţie a show-ului, difuzată în această seară, la ora 22:00.

Cine sunt concurentele: 

Raluca Tănase

Cântăreaţa Raluca Tănase,  componentă a trupei Bambi, este pasionată de muzică şi modă. Aceasta şi-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă, având numeroase apariţii TV. Numeroasele piese lansate de-a lungul timpului au devenit adevărate hituri. Un exemplu este melodia „Doi ochi căprui“, difuzată pe toate posturile de radio şi TV de la vremea respectivă. Începând din anul 2015, Raluca şi Denisa Tănase, sora acesteia, şi-au început cariera solo. Raluca Tănase mizează pe faptul  că îşi stăpâneşte cu uşurinţă emoţiile şi acest lucru îi va conferi un atu în faţa celorlalte rivale din competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities“

„Sunt o persoană care are mereu un cuvant de spus în ceea ce priveşte arta, care nu renunţă uşor şi care demonstrează mereu implicare. Îmi stăpânesc foarte bine emoţiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd uşor. În această competiţie sunt dispusă să merg până unde este corect să ajung şi să învăţ ca să pot progresa!“, spune Raluca Tănase.

Cântăreaţa Raluca Tănase intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Călina Dumitrescu

Călina Dumitrescu este o tânără îndrăzneaţă, care s-a lansat cu mult curaj în showbiz, moştenind talentul pentru artă de la mama ei, Catinca Roman. Este un model pentru tânăra generaţie, în materie de styling, fiind urmărită pe reţelele sociale de mii de fani. Călina Dumitrescu se declară a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-şi pune ideile în practică, şi se descrie ca fiind un artist total, în căutarea identităţii sale.

„Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care îşi caută cea mai bună versiune a ei şi care munceşte cu ea pentru a reuşi acest lucru. Sunt o luptătoare, deşi emoţiile mă copleşesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenuşă”, spune concurenta.  

Fiica Catincăi Roman, Călina Dumitrescu, intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Maria Ilioiu 

Maria Ilioiu, cea de-a treia aspirantă la titlul de cea mai stilată celebritate din ţară, este cunoscută publicului din România ca fiind cea mai carismatică concurentă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate, „Insula Iubirii“. 

Actriţă şi antreprenoare, tânăra spune despre această nouă experienţă în cariera sa, din postura de concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities“, că îşi va demonstra calităţile vestimentare, apărându-şi opiniile cu orice preţ in ceea ce priveşte alegerile sale în materie de styling. 

„Vreau să mă cunoaşteţi exact aşa cum sunt. Vreau să demonstrez cine sunt şi ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională şi vehementă!“, afirmă Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu, fostă ispită în reality show-ul „Insula iubirii“ de la Antena 1, intră în concursul  „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Theo Rose 

Cântăreaţa Theo Rose mărturiseşte că spiritul de artist este unul dintre atu-urile pe care mizează şi crede că varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort şi o va propulsa în preferinţele publicului, dar şi ale membrilor juriului. .

„Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în aceasta competiţie voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai «nebune» din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalţi, de mine, de cum voi reacţiona la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decat speriată”, spune Theo Rose.

Cântăreaţa Theo Rose intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Bianca Rus

Bianca spune ca atat ea, cat si celelalte concurente vin cu un background urias, puternic in moda, toate acestea avand sase foarte mari de a castiga.

“Vreau sa evoluez, sa ma regasesc, pentru ca in urma operatiei pe care am avut-o nu sunt foarte prietena cu oglinda. Sper sa fie totul bine. Nu imi este teama de nimeni. Toate avem sanse egale, trebuie doar sa demostram cat suntem de bune”, spune Bianca Rus.

Cântăreaţa Bianca Rus intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Bianca Giurcanu

Bianca Giurcanu, însoţitor de zbor şi influencer, mizează pe tenacitate la „Bravo, ai stil! Celebrities“ şi îşi doreste ca publicul telespectator să o cunoască şi prin alta prismă, în toate situaţiile în care aceasta va fi pusă. 

„Îmi doresc să mă dezvolt din punct de vedere vestimentar şi publicul să mă cunoască aşa cum sunt, pentru că până să intru în această competiţie eram cunoscută mai mult în mediul online, acolo unde activez. Sunt perseverentă şi îmi doresc foarte mult ca totul să iasă foarte bine“, spune Bianca Giurcanu. 

Influenceriţa Vianca Giurcanu intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D 

Gina Chirila

Gina Chirilă vrea să demonstreze la „Bravo, ai stil! Celebrities“ că stilul ţi-l definesti, prin exploatarea la maximum a calităţilor tale, indiferent de trăsăturile fizice. Viitoare mamică, aceasta afirmă că va face faţă cu brio provocării.

„În acest concurs voi fi eu însămi şi îmi doresc că publicul să mă descopere, să mă vadă aşa cum sunt. Mă bucur de tot ceea ce se întâmplă în această perioadă; deşi sunt însărcinată, cred că voi face faţă cu brio, sunt puternică. Nu contează în ce situaţie te afli, că eşţi slabă, mai puţîn slabă, însărcinată sau nu, trebuie să îţi descoperi caracterul, şi nu neapărat frumuseţea. Şi să ţi le exploatezi la maximum, după ce ţi-ai descoperit aceste atuuri, asta cred eu că este foarte important”, spune Gina Chirilă.

Fotomodelul Gina Chirilă intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Andreea Tonciu

Fosta asistentă TV le declară „război“ contracandidatelor sale chiar înainte de începerea filmărilor. Concurenta afirmă că îşi va apăra ferm alegerile vestimentare.

„Sunt sexy şi spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apăra alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomaţie, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi considera că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănţui”, spune Andreea Tonciu.

Fosta asistentă TV Andreea Tonciu intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D 

Deea Codrea

Deea Codrea, blogger de fashion, este încrezătoare în forţele proprii şi scopul ei este acela de a câştiga această competiţie. Aceasta îşi doreşte să îi cucerească pe cei trei membri ai juriului şi pe telespectatori prin simplitate, demonstrând, în acelaşi timp, că moda nu constă doar în actualitate şi în trenduri. 

„Am venit la «Bravo, ai stil! Celebrities» ca să câştig. Vreau să demonstrez în această competiţie că lucrurile simple pot da rezultate spectaculoase şi că simplitatea nu s-a demodat. Eu mizez pe un stil minimalist, cu câteva accente vintage. Vreau să transmit celor din faţa micilor ecrane că stilul nu este despre cât costă o ţinută, ci despre cum este o ţinută vestimentară“, spune Deea Codrea.

Bloggeriţa Deea Codrea intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D