Romania

BREAKING - Dan Barna a cedat și își recunoaște înfrângerea: Nu am reușit să intrăm în turul II

Inquam Dan Barna

Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a explicat că le mulțumește tuturor celor care l-au votat, dar în urma numărării voturilor nu s-a reușit intrarea în turul II.

Citește și: Viorica Dăncilă comite o nouă greșeală chiar în timp ce își explica gafele din trecut

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Le mulțumesc în mod special celor din Diaspora pentru prezența istorică de astăzi.

Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi.

Dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara. Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție.

Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți.”, scrie Dan Barna.