Romania
An article was changed on the original website

CALCULELE care o țin pe Simona Halep lider mondial: Stă la mâna celei mai ENERVANTE jucătoare din circuit

halep 1 wta

Simona Halep joacă la Roland Garros pentru primul trofeu într-un turneu de Mare Șlem, dar și pentru a rămâne pe primul loc mondial. Dacă la începutul competiției, nu mai puțin de 6 jucătoare o puteau detrona, acum, Halep mai e amenințată doar de două: Caroline Wozniacki, ieșită din concurs, și Garbine Muguruza, locul 3 WTA.

În acest moment, în clasamentul LIVE al WTA, Simona Halep se află pe locul 2, la o distanță de 345 de puncte față de daneză. Dacă trece de Angelique Kerber, 12 WTA, în sferturile de finală, adică se califică în semifinală, Simona va ajunge la 6.570 de puncte și o va depăși cu 5 puncte pe Caroline Wozniacki. De fiecare dată când a ajuns în sferturi, Halep a jucat și finala. S-a întâmplat de două ori până acum.

Citește și: Simona Halep a făcut ravagii la Roland Garros! A bătut-o fără drept de apel pe Elise Mertens și și-a asigurat un cec impresionant

Așadar, prima condiție pentru a rămâne pe primul loc e să ajungă în semifinale. Însă, dacă ajunge în semifinale, Halep trebuie să se roage de Maria Șarapova, 28 WTA, să o elimine pe Garbine Muguruza. Spaniola o poate depăși pe Halep cu o singură condiție: să facă o performanță mai bună decât ea.

Dacă enervanta Șarapova o bate pe Muguruza în sferturi, iar Halep trece de Kerber, românca rămâne lider mondial și va juca, în semifinale, cu rusoaica. Însă, dacă Muguruza o elimină pe Șarapova și ajunge în semifinale, acolo unde poate da peste Halep, trece pe primul loc doar dacă o bate pe româncă. Wozniacki ajunge pe primul loc dacă Halep nu trece de Kerbe, iar Muguruza nu joacă finala.

Citește și: Schimbare radicală la România TV! Ce se va întâmpla cu postul de marţi, 5 iunie .

Football news:

Kike Setien: Barcelona didn't play a great match. Espanyol played well in defense
Andujar Oliver on deletions: Fati went too far in the foot, and the foul on the Peak was even more dangerous, perhaps
Atalanta extended the winning streak to 11 matches, beating Sampdoria-2:0
Milner played his 536th game in the Premier League and was ranked in the top 5 of the League in games played
Barca midfielder Fati is removed in the Derby with Espanyol. He spent 5 minutes on the field
Suarez scored 195 goals for Barcelona and finished third in the club's top scorer list
Daniele de Rossi: People call Messi cowardly, but they are afraid to ask their wives for a remote control from the TV