Romania

Carnavalul de la Rio, amânat pentru o perioadă nedefinită din cauza pandemiei de coronavirus

Școlile de samba implicate în paradă avertizaseră anterior că organizarea va fi dificilă fără un vaccin împotriva coronavirusului. Carnavalul din Rio atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Brazilia a fost una dintre țările cele mai afectate de pandemie, cu 4,5 milioane de infecții și peste 138.000 de decese. Jorge Castanheira, președintele ligii de samba Liesa, a declarat că școlile nu vor avea timp să se pregătească sau să organizeze evenimentul din februarie.

„Căutăm o soluție alternativă, ceva ce putem face atunci când este sigur pentru oraș. Dar nu suntem suficient de siguri pentru a stabili o dată”, a spus el. Anunțul este valabil pentru evenimentul formal și nu se aplică petrecerilor de stradă care au loc în același timp. În prezent, nu este clar dacă acestea vor putea avea loc. Turismul reprezintă aproximativ 8% din PIB-ul Braziliei. Parada carnavalului din São Paulo a fost deja amânată cu opt luni, până în octombrie 2021. Joi, Brazilia a înregistrat 32.817 de cazuri și 831 de decese.

Sursa: Mediafax

Citiți principiile noastre de moderare aici!

FOTO: Rio de Janeiro Carnival Tickets.com

Carnavalul de la Rio de Janeiro, a cărui următare ediiție trebuia să aibă lloc în februarie anul viitor, a fost amânat pentru o perioadă vedefinită, au anunțat organizatorii, citați de BBC.

Carnavalul de la Rio de Janeiro, a cărui următare ediiție trebuia să aibă lloc în februarie anul viitor, a fost amânat pentru o perioadă vedefinită, au anunțat organizatorii, citați de BBC.

Football news:

Gian Piero Gasperini: Miranchuk has just started training. We have a lot of players, rotation is inevitable
Goretzka about 4:0 with Atletico: We were lucky that we didn't miss out at the beginning. It took 10 minutes to get involved
Klopp on the win over Ajax: it wasn't radiant football, but we scored three points
Bayern scored 4+ goals in the 20th match at Flick. He has managed the team for less than a year
Bayern extended their record streak to 12 consecutive wins in the Champions League
Serie A clubs won 3 matches out of 4 in the opening round of The Champions League. Only Inter drew
Miranchuk made his debut for Atalanta, coming on as a substitute in the Champions League game with Midtjylland