Romania

COVID Bihor: Opt decese, 260 cazuri noi, multe firme controlate

Joi, la spitalele bihorene erau 447 persoane internate, dintre care 359 la Spitalul Curteanu. Față de ziua precedentă, la Curteanu, numărul persoanelor internate a crescut doar cu opt, iar numărul pacienților internați la secția de Anestezie Terapie Intensivă se menține la 24.

În schimb, de miercuri și până joi, opt persoane, confirmate cu Covid, probabil și cu comorbidități, și-au pierdut viața. Dintre cei opt decedați, o femeie de 51 de ani și doi bărbați de 65 respectiv 87 de ani erau internați la Reanimare. Alți trei bărbați decedați, cu vârsta de 60, 70 respectiv 93 de ani erau internați la secția de Boli Infecțioase, o femeie de 57 de ani fusese internată la Pneumologie și un alt bărbat, de 75 de ani, la secția de Nefrologie a aceluiași spital.

Mai multe firme controlate

Tot de miercuri și până joi au continuat și verificările și amenzile. Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 1312 de persoane carantinate și 998 de persoane izolate la domiciliu, numere în descreștere față de zilele precedente. Tot echipele mixte au controlat nu mai puțin de 185 societăți comerciale și 123 mijloace de transport în comun.

Aceste razii s-au soldat cu 113 de sancțiuni contravenționale, dintre care 47 cu avertisment scris și 66 cu amenzi în valoare de 22.750 de lei, pentru nerespectarea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Separat, jandarmii au dat 16 sancțiuni contravenționale dintre care 12 cu avertisment scris și patru cu amenzi în valoare de 4.750 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Alte 12 sancțiuni contravenționale cu avertisment scris, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 au fost date în acest răstimp de către pompieri.

Record absolut de cazuri noi în ultimele 24 de ore: 260 cazuri noi în Bihor, aproape 6.500 infectări noi în România

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Conform noului bilanț, județul Bihor a depășit joi, pragul de 6.000 de cazuri, de la începutul epidemiei și până în prezent, după ce, în ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv la coronavirus, 260 de persoane. Totodată, rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile, în județul Bihor, a ajuns, joi, la 2.85 la mie.

Scris de JB&BIHON - Conform noului bilanț, județul Bihor a depășit joi, pragul de 6.000 de cazuri, de la începutul epidemiei și până în prezent, după ce, în ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv la coronavirus, 260 de persoane. Totodată, rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile, în județul Bihor, a ajuns, joi, la 2.85 la mie.

Football news:

Shilton on the Hand of God: the Unpleasant aftertaste is over. Maradona - one of the best in history
Inter will fine Vidal for sending off against Real Madrid. The player received two yellow cards in 7 seconds
Conor: Rest in peace, Diego
Some love Ronaldo, some love Messi, but they can't even dream of the adoration that Maradona received. Ardiles about Diego
Argentina is drowning in tears. Maradona's coffin displayed in the presidential Palace
Dimitar Berbatov: Ramos will do well at Manchester United. Tiago Silva has proved that it is never too late to move to the Premier League
Maradona's lawyer: the Ambulance drove for half an hour. For 12 hours, my friend was left without medical supervision. Criminal idiocy