logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Dăncilă, ATAC la Iohannis: 'Să se uite cine a condus România în ultimii 30 de ani'

Inquam Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă îi transmite contracandidatului său Klaus Iohannis să se uite cu atenție la cine a condus România în ultimii 30 de ani și îi cere să vină cu un mesaj clar despre ce va face pentru români, nu mesaje împotriva PSD, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

"Cred că domnul Iohannis trebuie să se uite cine a condus România în 30 de ani, că nu a fost numai PSD, a fost și PNL și dacă Iohannis vrea să informze în mod corect să ia și cum a fost guvernarea fiecărui partid. Așa cred că trebuie văzut acest lucru. Cred că dl Iohannis trebuie să facă referire la 5 ani de mandat a domniei sale, pentru că a fost președinte și trebuie să dea socoteală cu ce a făcut, cum și eu voi spune ce am făcut într-un an și 9 luni de mandat", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

"Cred că cei care ocupăm funcții publice, trebuie să facem un bilanț și apoi să judecăm pe alții. Cred că e important să spună ce vrea să facă pentru că l-am văzut atacând PSD, dar nu să spună ce vrea să facă pentru români. Vreau ca electoratul care a votat Diaconu și alți candidați să ni se alăture", a mai spus Dăncilă.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Klaus Iohannis, cotat de sondaje pe primul loc în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, a afirmat că rezultatul votului arată că românii au învins PSD.

"Dragi români, victorie. Am reușit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD-ului și acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte" a spus Iohannis, după închiderea urnelor.

Themes
ICO