Medicii fac eforturi disperate pentru a salva pasagera din autoturismul implicat într-un grav accident pe şoseaua de centură a Iaşului, săptămâna trecută. 

Loredana, şoferiţa care provocat incidentul se simte mai bine, dar prietena ei cea mai bună se află în continuare în stare gravă, intubată la terapie intensivă. Medicii spun că şansele fetei sunt destul de mici, dar speră la o minune, aşa cum s-a mai întâmplat de câteva ori în acest an, la Iaşi, când victimele unor accidente au ieşit din comă chiar şi după două luni. 

Loredana B., actriţă din Bacău, se întorcea pe data de 2 iunie împreună cu prietena ei, Olga, dintr-o vacanţă din zona Maramureşului. Pe şoseaua de centură a Iaşului, şoferiţa a intrat în mai multe depăşiri cu autoturismul Nissan Micra, iar la un moment dat, Loredana a pierdut controlul volanului. Maşina s-a răsturnat, fiind mai apoi izbită din spate de un BMW, şoferul acestui autoturism nemaiputând să frâneze la timp. 

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări, iar surse neoficiale spun că airbag-urile nu s-ar fi deschis, dar şi că fetele nu purtau centura de siguranţă.