Romania

EXCLUSIV: Doi tineri prinşi cu ditamai coletul de marijuana şi băgaţi la zdup

Din tineri din Iaşi care au crezut că pot trăi din traficul de droguri au fost “săltaţi” de poliţiştii de la Antidrog şi procurorii DIICOT Iaşi chiar de ziua naţională a României.

Andrei Pârlog, în vârstă de 28 de ani, din Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, comanda frecvent cannabis de pe piaţa neagră a stupefiantelor, pe care le vindea consumatorilor din municipiul Iaşi.

Acesta se afla sub supravegherea poliţiştilor de ceva timp, iar el se pare că intuia acest lucru. Aşa că, la ultima comandă, acesta a presimţit că este urmărit şi şi-a trimis prietenul cel mai bun să ridice coletul de la firma de curierat aflată la Gară.

Prietenul acestuia, Alexandru Mertic, în vârstă de 21 de ani, a mers la firma de curierat ca să ridice coletul de 1,5 kilograme de cannabis adus din Anglia. Însă, înainte de a ajunge la destinaţie, Mertic a mers cu maşina jumătate de oraş, pe mai multe străzi lăturalnice, pentru a i se pierde urma.

După ce a ajuns la firma de curierat şi a semnat pentru colet, în momentul în care a ieşit sediul acesteia el a fost înhăţat şi încătuşat de către poliţişti şi dus la audieri la DIICOT Iaşi, cu tot cu pachetul de marihuana.

În acelaşi timp, “coordonatorul” Andrei Pîrlog, a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri. Cei doi nu au recunoscut nimic iniţial, însă după ce au fost puşi în faţa probelor au recunoscut faptele, fiind apoi reţinuţi şi băgaţi în arest pentru infracţiunea de introducere în ţară de droguri de risc. Cei doi tineri nu aveau altă ocupaţie.

Football news:

Piazon about Chelsea: After 3-4 leases, I realized that this is just a business. It was hard, but I do not regret it
Liverpool's results are an anomaly. Don't be fooled by the shouting-the crisis is not so global (although it may cost the championship) Showsport's emotional reaction to Klopp's results
Leicester have stopped negotiations on the loan of Eriksen due to the high salary of the player
Buffon-Ronaldo: CR 760! I could have scored less
Barcelona's appeal against the suspension of Messi was rejected
The youngster agreed to go to Arsenal. Real will give midfielder in rent without the right of redemption
President of Genoa: I intend to keep Shomurodov. Juventus did not contact us