Romania
An article was changed on the original website

Horoscop 17 septembrie 2018. O zi plină de surprize!

Horoscop 17 septembrie 2018
Horoscop 17 septembrie 2018

Horoscop 17 septembrie 2018. Află ce ţi-au rezervat astrale astăzi!Discuţi cu familia despre noi investiţii casnice, pentru că pui mare accent pe frumuseţea şi confortul mediului în care trăieşti. Fiecare priveşte lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândeşti înainte de toate la lucruri practice şi utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreţi să le aduceţi acasă, dar aţi putea găsi o cale perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul într-un obiect ce vă va face traiul domestic mult mai confortabil.

Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă. Nu-ţi place atitudinea sa superficială şi nu vei pregeta să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mâţa-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a-i sancţiona neglijenţa.

Suspiciunile care îţi dau târcoale pot avea şi o latură constructivă, pentru că te obligă să cauţi mai adânc semnificaţia anumitor lucruri. Dacă te opreşti doar la ceea ce se vede la suprafaţă, ai putea extrage o concluzie eronată sau cel puţin incompletă. Ascultă de vocea interioară care te ghidează spre ceea se ascunde în spatele acestor aparenţe. Probabil cineva te-a influenţat în acest sens şi acum, ţinând cont de dubiile pe care ţi le-a insuflat, vrei să descoperi şi cele mai mici amănunte.

Dacă nu ai găsit încă o cale de exprimare a propriei creativităţi şi care să îţi aducă şi satisfacţie, caut-o astăzi şi mai atent. Ai putea primi azi o idee excelentă care, dacă va fi pusă în practică urgent, s-ar putea să genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numeşti fericire. Dacă eşti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl practici, caută să arăţi lumii produsul creaţiei tale, ceea ce iese din mâinile sau din mintea ta, pentru că reacţiile venite de la ceilalţi s-ar putea să te stimuleze să practici mai intens această artă de acum înainte.

Este o zi cam fără spor, pentru că tot ce începi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, îţi vei da seama că nu ai făcut niciun progres, ci ai bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie bună pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avântat prea repede într-o direcţie nouă care te-a atras fără să-ţi fi calculat cu atenţie resursele de care dispui.

Oboseala sau stresul te fac să mai pierzi din vedere diverse detalii, deci dai dovadă de neglijenţă. Calculează-ţi bine forţele de a te implica în alte activităţi, pentru că nu vei face faţă cu brio ci rişti să clachezi în cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseală, pentru că ele te avertizează că dacă nu te opreşti la timp ai putea genera o serie întreagă de probleme.

Nu e recomandabil azi să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii tăi. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ţi recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată. Pune-ţi şi tu în joc energiile şi cunoştinţele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câştigat.

Competiţia nu trebuie să te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directă, pentru că acesta e drumul care duce spre succes. Ştii bine că nu poţi obţine nimic uşor, pe gratis, ci e nevoie de un efort susţinut până ajungi acolo unde visezi. Important e să priveşti piedicile de pe parcurs ca pe nişte provocări demne de lăudat pentru că doar aşa descoperi cât de capabil eşti şi cât de bine faci faţă tensiunilor.

Simţi nevoia să spui şi altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment şi e o plăcere să descoperi că au şi alţii scopuri similare. Din schimbul de idei şi de opinii se poate naşte o strategie comună care vă poate duce mai repede spre împlinirea acelui vis. Dacă v-aţi putea uni forţele pentru a clădi împreună acelaşi proiect, ar fi ideal, deci vorbeşte cu cei care gândesc ca tine şi vor acelaşi lucru, să vedeţi cum puteţi coopera.

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut.

Nu tot ce auzi este neapărat şi adevărat, ca atare înainte de a pune în practică unele sfaturi, verifică-le! Poate la originea celor auzite stă o utopie, ceva ce nu ţi se potriveşte ţie sau nici măcar nu e verificat, de aceea e bine să citeşti mai mult, din mai multe direcţii. Cea mai demnă sursă de informaţie e lectura, deci pune mâna pe carte, caută prin bibliotecă, caută acel paragraf care descrie cel mai corect situaţia în care te afli.

Un prieten bun ştie când ai nevoie de ajutor şi va interveni în favoarea ta chiar şi fără a-i cere sprijinul. Azi poţi descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că vei primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la un om inteligent care chiar îţi vrea binele. Trebuie să ţii cont de părerile acestuia şi eventual să-i ceri şi mai multe informaţii suplimentare, pentru că te poţi baza întru totul pe ceea ce îţi transmite. Şi tu ai face la fel dacă ţi-ar cere ajutorul.

Citeşte horoscopul complet pe www.acvaria.com

Citeşte totul despre: horoscop, horoscop 17 septembrie, Horoscop 17 septembrie 2018, horoscop azi

Football news:

Inter will extend their contracts with Handanovic and D'ambrosio until 2022
Pep Guardiola: I would have stayed at Manchester City and in League 2
Manchester United is ready to sell Alexis, Lingard, Smalling, Dalot, Jones and Rojo
Frank Lampard: I expect more from Chelsea, but now the result is most important
Atalanta does not lose 15 matches in a row – 13 wins and 2 draws
Lorient threw one newcomer off a plane and sent another under the water-all for the sake of presentations on social networks
Pasalic scored a hat-trick in the match against Brescia. Atalanta smashes the opponent 6:1