logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Locomotiva unui tren InterRegio a luat foc. Toți pasagerii, evacuați de urgență

Locomotiva, in flacari
Locomotiva, in flacari

Două sute de călători care se aflau în trenul InterRegio pe ruta Bucureşti - Timişoara, au fost evacuaţi, duminică seara, în gara Recaş, după ce a izbucnit un incendiu la locomotiva electrică.

Un incendiu a izbucnit la o locomotivă electrică, duminică seara, în gara din Recaș, la câțiva kilometri de Timișoara. 200 de persoane au fost evacuate din garnitură, iar alimentarea liniei de înaltă tensiune a fost întreruptă, informează Realitatea de Timis.

Incendiul a izbucnit duminică la locomotiva trenului interregio 1691 care circula pe ruta București – Timișoara.

Incendiul a pornit când trenul se afla în gara orașului Recaș, aflat la aproximativ 30 de kilometri de Timișoara.

Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu un ofițer și șapte subofițeri, fiind ajutați de voluntari și un echipaj

"La ora 21,10 a venit o solicitare la ISU Timiş pentru stingerea unui incendiu la o locomotiva electrică, în gara din Recaş. Două sute de persoane au fost evacuate din tren, dintre care 170 de persoane au fost transportate cu alt tren la Timişoara, iar altele 30 au refuzat transportul cu trenul pus la dispoziţie şi vor fi transportate cu maşini particulare ale unor cunoştinţe", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.


Carmen Dan RENUNTA la functie! Cutremur in PSD! Ce a decis protejata lui Dragnea
Liviu Plesoianu o face PRAF pe Viorica Dancila! Acuzatii fara precedent
Cum s-au relaxat turiștii de pe litoral după petrecerile din cluburi

Citeşte totul despre: tren interregio

print
All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO