logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

LPS Bihorul și Academia Hagi 2009 - Viitorul Constanța au încheiat un contract de colaborare

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Parteneriatul a fost prezentat marți la sediul LPS Bihorul, în prezența reprezentanților celor două entități: Gheorghe Popescu (președinte) și Zoltan Jasko (director sportiv) din partea Academiei Hagi 2009 - Viitorul, respectiv Dan Matei (director) și Lucian Stance (director adjunct), din partea LPS Bihorul.

Scris de Gavril Nuțiu - Parteneriatul a fost prezentat marți la sediul LPS Bihorul, în prezența reprezentanților celor două entități: Gheorghe Popescu (președinte) și Zoltan Jasko (director sportiv) din partea Academiei Hagi 2009 - Viitorul, respectiv Dan Matei (director) și Lucian Stance (director adjunct), din partea LPS Bihorul.

Parteneriatul dintre cele două entități se referă la mai multe obiecte de colaborare. Academia Hagi 2009 va avea drept de preempțiune pentru transferul jucătorilor de la LPS Bihorul, iar clubul orădean va beneficia de un procent din suma primită pentru un eventual transfer în străinătate al jucătorilor respectivi. Antrenorii LPS Bihorul vor vizita academia constănțeană, având astfel ocazia de a cunoaște și adopta filosofia și metodele de pregătire ale tehnicienilor coordonați de Gheorghe Hagi. Echipele LPS Bihorul vor fi invitate la turnee organizate de Academia Hagi 2009 Viitorul.

Concept de pregătire

„Noi am început încă de anul trecut să încheiem contracte cu diverse cluburi și academii de fotbal din țară. Avem deja șase astfel de colaborări. Am ținut neapărat să avem un parteneriat și cu LPS Bihorul. Această zonă de țară a dat întotdeauna jucători de mare valoare, după cum se vede și în actuala națională a României. Din păcate, Bihorul a dispărut de pe harta fotbalului de performanță din România și este foarte mare păcat.

Intenționăm să atingem mai multe obiective de colaborare în cadrul acestui parteneriat. În primul rând, dorim ca jucătorii de valoare să ajungă la Constanța, într-un mediu cum rar găsești în Europa de Est. Antrenorii de aici, ca și de la celelalte cluburi cu care colaborăm, vor veni la Constanța, pentru a înțelege conceptul, sistemul nostru de pregătire a jucătorilor, care este unul tipic pentru fotbalul nostru. Noi ținem mult la această filosofie pe care Gică Hagi a implementat-o începând cu anul 2009, iar după opt ani a început să dea roade. Noi credem că oricare antrenor care va veni la noi în acest sens își va îmbunătăți bagajul de cunoștințe fotbalistice. Clubul orădean va avea un avantaj financiar deloc de neglijat în cazul în care fotbaliștii respectivi vor fi transferați la cluburi din străinătate”, a explicat președintele Academiei Hagi 2009 – Viitorul, Gică Popescu.

La rândul său, directorul LPS Bihorul, Dan Matei, este convins că clubul orădean va avea numai de câștigat din acest parteneriat. „Prin această colaborare, sperăm să atragem și mai mulți copii la clubul nostru, atât din Bihor, dar și din județele limitrofe. Oferim condiții foarte bune de pregătire, avem un teren cu iarbă competițional, un teren sintetic de dimensiuni mari, precum și trei terenuri sintetice mici. Parteneriatul cu Academia Hagi oferă pentru fotbaliștii noștri culoarul de acces spre marea performanță”, a afirmat Dan Matei.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Themes
ICO