Cotidianul „Adevărul” vă va ţine la curent cu rezultate parţiale ale alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al României, al căror  prim tur se va desfăşura duminică, 10 noiembrie 2019.

Pentru alegerile 10 noiembrie 2019, în judeţul Neamţ au fost amenajate 480 de secţii de votare, la urne fiind aşteptaţi  437.000 de nemţeni înscrişi pe listele permanente.

Votarea începe duminică la ora 7,00 şi se încheie la ora 21,00. Alegătorii care la ora 21,00 se află la sediul secţiei de votare, precum şi cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot pot să îşi exercite dreptul de vot până cel mult la ora 23,59.

Alegătorii votează cu un act de identitate valabil, emis de statul român, respective: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; paşaportul simplu; paşaportul simplu electronic; paşaportul simplu temporar; titlul de călătorie; carnetul de serviciu militar.