Romania

PNL continuă seria inaugurărilor din campanie: recepționează cu doar două zile înainte de alegeri calea ferată Gara de Nord-Otopeni

Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că vineri va avea loc recepția lucrărilor terminate la calea ferată care unește Gara de Nord din București cu Aeroportul Otopeni. „În baza ultimelor discuții pe care le-am avut cu CFR Infrastructură pot să vă spun că vineri dimineața se va realiza recepția la terminarea lucrărilor pentru tot ceea ce s-a realizat pe linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni”, a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, la Radio România Actualități, relatează Mediafax.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Lucian Bode au testat în 21 septembrie trenul pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode declara, tot în septembrie, că linia de cale ferată ar putea fi dată în folosință în 12 decembrie, odată cu noul mers al trenurilor. El spunea că distanța dintre Gara de Nord și Aeroport va fi parcursă în 15-17 minute.

Linia de cale ferată trebuia să fie gata în iunie 2020 pentru Campionatul European de Fotbal Euro 2020, însă termenul a fost amînat.

Football news:

Piazon about Chelsea: After 3-4 leases, I realized that this is just a business. It was hard, but I do not regret it
Liverpool's results are an anomaly. Don't be fooled by the shouting-the crisis is not so global (although it may cost the championship) Showsport's emotional reaction to Klopp's results
Leicester have stopped negotiations on the loan of Eriksen due to the high salary of the player
Buffon-Ronaldo: CR 760! I could have scored less
Barcelona's appeal against the suspension of Messi was rejected
The youngster agreed to go to Arsenal. Real will give midfielder in rent without the right of redemption
President of Genoa: I intend to keep Shomurodov. Juventus did not contact us