Romania

Prima imprimare a „Romanticilor pasageri”

Prima imprimare, la împlinirea a trei ani de la formarea acestui duo, „Romantici pasageri”, poate fi ascultată de miercuri pe Youtube. Ideea de a avea acest duo acustic i-a venit lui Călin Pop din 2016, ca și concept având doar creații proprii, de ale lui și câteva de-ale lui Raul. Călin şi-a redescoperit de câtva timp plăcerea de a cânta simplu la chitară acustică și voce. După cum spune el, „doar cu chitara acustică și vocea nu ai cum să păcălești, nu ai cum să minți pe nimeni”.

Piesa „Romantici pasageri” ne poartă „hai-hui prin dimineţi albastre / când noaptea curge spre Apus”, şi anii-s tot mai greu de dus… Muzica Raul Silaghi – vocal, chitară, aranjamente instrumentale, voce, chitară, solo, recording, mix, master – Calin Pop, versuri – Nicolae Perțe.

Bucuraţi-vă de „pasagerii romantici târzii”, de sunetul brodat al chitarelor lor, sincer şi direct.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Raul Silaghi şi Călin Pop

Este un proiect de suflet, un proiect acustic cu accente folk-pop-rock, avându-i ca protagonişti pe Călin Pop şi pe Raul Silaghi.

Scris de Camellia Busu - Este un proiect de suflet, un proiect acustic cu accente folk-pop-rock, avându-i ca protagonişti pe Călin Pop şi pe Raul Silaghi.