Romania

Răsturnare de situație pentru Donald Trump după renumărarea voturilor - Care e rezultatul acum

Renumărarea din statul Wisconsin a avut un efect neașteptat pentru rezultatul alegerilor. Distanța dintre cei doi candidați s-a mărit în favoarea lui Joe Biden. 

La mai bine de două săptămâni de la anunţarea înfrângerii sale în alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump a dat undă verde luni seară deschiderii procesului de tranziţie spre o administraţie Biden, relatează AFP şi Reuters.

Echipa democratului a luat imediat notă de o etapă care permite \"\"un transfer de putere paşnic şi fără probleme\"\".

Preşedintele republican în exerciţiu nu a recunoscut în mod direct victoria lui Joe Biden, promiţând să continue o \"\"luptă dreaptă\"\" în timp ce demersurile sale în justiţie se înmulţesc, fără succes, pentru a încerca să demonstreze fraude în alegerile din 3 noiembrie.

\"\"Cu toate acestea, în interesul superior al ţării noastre, recomand\"\" ca agenţia guvernamentală responsabilă pentru transferul de putere să facă \"\"ceea ce este necesar în ceea ce priveşte protocoalele şi am cerut echipei mele să facă acelaşi lucru\"\", a scris Trump pe Twitter.

Această agenţie, GSA (General Services Administration), a trimis anterior o scrisoare prin care îl informa pe Joe Biden că este deschisă calea pentru tranziţie.

Football news:

Alexey Miranchuk was named after the singer of the 90s Glyzin. From him fanatela mom
Ibrahimovic scored for the first time in two months. Before Ronaldo - 4 goals
Due to attending an illegal party, Gladbach forward Embolo will miss the match with Werder
Torino sacked Giampaolo as head coach
Gary Neville: Manchester United will not become champions unless Pogba gives a couple of months of brilliant play
Mohamed Salah: I want to stay in Liverpool as long as possible, but everything is in the hands of the club
The Eintracht captain ended his career in the middle of the season for his son. He said goodbye to football by exchanging T-shirts with the referee