logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Steaua - Rapid din Liga a IV-a București s-a încheiat 10-0

steaua

Meciul din etapa a noua din Liga a IV-a București, Steaua - Rapid FNG, s-a încheiat 10-0. Partida, care s-a disputat sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul din comuna Berceni, nu a fost lipsită de incidente, potrivit Mediafax.

La 0-0, arbitrul a oprit partida pentru că suporterii au început să arunce cu multe petarde în teren. Mai mult, ultrașii celor două echipe au făcut scandal și jandarmii s-au văzut nevoiți să intervină. Suporterii s-au inflamat și mai rău în momentul în care portarul de la Rapid FNG a aruncat o torță înapoi în peluză.

Citește și:

După mai multe minute de pauză, meciul s-a reluat, clipă în care a început recitalul "roș-albaștrilor", care au marcat de 10 ori.

S-a încheiat 10-0, iar Steaua are nouă victorii în primele nouă etape din acest sezon, în timp ce Rapid FNG are 13 puncte, cu patru victorii, un egal și trei înfrângeri.

Themes
ICO