logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Surse: Olguța Vasilescu ar fi primit n schimbul postului de ministru un loc eligibil la europarlamentare pentru viitorul soț

Respinsă de Iohannis de patru ori la ministerul Dezvoltării, Lia Olguța Vasilescu ar fi primit, în schimb, de la partid un loc eligibil pe lista de europarlamentare pentru viitorul său soț, Claudiu Manda, au declarat pentru HotNews surse social-democrate.

Vasilescu a anunțat în această seară, pe Facebook, că după o discuție cu șeful PSD, Liviu Dragnea, a decis să-și retragă candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

„Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE”, a scris ea pe Facebook.

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda se vor căsători în luna februarie, iar nașii acestora vor fi fostul primar din Ișalnița, Ovidiu Flori, care și-a pierdut mandatul după ce a fost declarat incompatibil, și soția acestuia. Cei doi politicieni se vor prezenta în faţa ofiţerului de stare civilă în luna februarie, urmând ca în martie să se cunune religios. Naşii acestora sunt Ovidiu şi Larisa Flori, scrie lupamea.ro.

Themes
ICO