Romania

Tom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din 'Forrest Gump' pe care studioul a refuzat să le fimeze

Tom Hanks

Tom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din "Forrest Gump" pe care studioul a refuzat să le fimeze, o decizie care le-a adus beneficii după succesul filmului, anunță news.ro.

Fără Tom Hanks, "Forrest Gump" n-ar fi existat. Actorul a dezvăluit săptămâna aceasta într-un podcast In Depth Graham Bensinger că Robert Zemeckis şi cu el au plătit din propriii bani pentru filmările unor scene pe care studioul le-a găsit prea scumpe.

Una dintre aceste secvenţe este cea în care Forrest Gump aleargă de-a lungul Statelor Unite după dispariţia lui Jenny.

Citește și: Pro România, lovitură sub centură pentru USR: mutarea ar putea duce la dizolvarea partidului/ DOCUMENT

Paramount, care a produs filmul, a estimat că scena era mult prea costisitoare şi a refuzat să-i permită lui Zemeckis să o filmeze. Regizorul, pentru care momentul era crucial în reuşita filmului, l-a contactat pe Hanks pentru a-i cere ajutorul.

"Mi-a spus că scena va costa X dolari şi nu i s-au dat. Am acceptat şi mi-a spus că vom împărţi în mod egal suma şi o vom da studioului. Le-am spus că le dăm banii, dar în schimb ei trebuie să împartă cu noi beneficiile", a spus Hanks.

Tom Hanks şi Robert Zemeckis au finanţat şi filmarea unei alte secvenţe, dar Hanks nu a precizat despre care este vorba. "Forrest Gump" a fost un imens succes de box office şi Hanks a câştigat 65 de milioane de dolari.

Football news:

Barcelona are concerned about the shape of the Target. The club believes that he did not work enough on vacation
Laporte was supported by van Dyck: Sorry, bro. No joy, even though we are rivals
Lautaro Martinez: Messi is the best in the world. He is always one step ahead of the rest
The Atletico stadium was painted pink as part of the campaign to fight breast cancer
Frank Lampard: nothing comes easy in the Champions League. This is a great platform to learn new things
Ronaldo was not included in the Juve bid for the match against Dynamo Kyiv
Bruno on the role of captain: I didn't expect it. Tomorrow it's not about me, it's about the team. Everyone should be a leader