Romania

Tragedie în Oradea: Adolescentă de 17 ani, lovită mortal de tren

Tragedia s-a produs în jurul orei 21:39. Adolescenta se afla pe podul CFR de pe strada Ovid Densușianu, împreună cu alți trei tineri și au încercat să traverseze calea ferată, printr-un loc nepermis. Din cei patru tineri, doi au observat prea târziu trenul care venea spre ei, adolescenta de 17 ani a fost lovită din plin de tren, iar un tânăr de 20 de ani din Sântandrei a fost doar atins de tren și nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat echipaj de la Ambulanța Oradea, care a examinat tânărul și un echipaj SMURD care a intervenit de urgență încercând să resusciteze victima. Însă aceasta suferise leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul”, a transmis dr. Hadrian Borcea, medic șef la UPU-SMURD Bihor.

Cauza exactă a decesului adolescentei urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Poliție Transporturi Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, a precizat comisar-șef Alina Fărcuța.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 • Totusi ce căutau tinerii pe un pod de cale ferată tocmai între linii nu pe margine unde te poți feri ușor??? Nu cumva ar fi trebuit să fie la ore online???

 • O tânără de 17 ani din Oradea și-a pierdut viața, în urma unui accident tragic petrecut miercuri seara, pe podul CFR Ioșia. 

  Scris de Bihon.ro - O tânără de 17 ani din Oradea și-a pierdut viața, în urma unui accident tragic petrecut miercuri seara, pe podul CFR Ioșia. 

  Football news:

  Ronaldo: Real Madrid made a mistake by letting Hakimi go. Sometimes I say to myself: Imagine yourself and him - we would move at a good speed
  Barcelona would not consider Messi's participation in the game with Athletic if it were not for the trophy match
  Jurgen Klopp: Manchester United are now flying forward and we have difficulties. But we are not so far from the top of the form
  Klopp on hugs: If it was a threat to the players' health, we wouldn't do it. The pitch is a safe place
  Mourinho to Bale in training: Do you want to stay here or go back to Real Madrid and not play football?
  Paul Pogba: The match against Liverpool will be a battle. Manchester United need to keep calm
  Roten on Mbappe: He's getting worse with his teammates. When Kylian is successful, he is like Ronaldo