Romania

Un pompier din judetul Valcea a murit de COVID-19. Starea i s-a agravat dupa ce ramasese initial la domiciliu

Un pompier din judetul Valcea care a fost confirmat cu noul coronavirus a murit, luni seara, la spital. Barbatul a fost confirmat in data de 13 octombrie, a ramas initial la domiciliu, dar dupa ce a prezentat simptome a ajuns la spital, unde starea i s-a agravat.

ISU Valcea a anuntat, luni seara, decesul unui pompier de la Brezoi.

"Plt. Adj. Sef. Banu Gheorghe Romeo, nascut in data de 09.07.1974, angajat ca subofiter operativ principal la data de 01.09.2006 in cadrul Garzii de Interventie Brezoi - Detasamentul de Pompieri Rm. Valcea - ISUJ Valcea, a fost confirmat cu Covid - 19 la data de 13.10.2020. In perioada 13.10.2020 - 26.10.2020 a fost emisa decizia de izolare la domiciliu, iar din cauza prezentarii unor simptome specifice virusului, incepand cu data de 19.10.2020 a fost internat in Spitalul Judetean Valcea, Sectia de Boli Infectioase", a transmis ISU Valcea.

Sursa citata a precizat ca, in cursul zilei de luni, barbatul a fost transferat de la Sectia de Boli Infectioase la UPU Valcea ca urmare a agravarii starii de sanatate, fiind declarat decesul la ora 20.00.


Football news:

Lineker on Liverpool: Huge praise for Klopp's spectacular performance despite injuries
Griezmann on the match with Argentina at the 2018 world Cup: Offered Deschamps 4-4-2 and personal custody of Messi. He listened
Ex-inter defender Maicon may move to Sona from Serie D
IFAB about playing with your hand: Not every touch of the ball is a violation. The final decision rests with the referee
Griezmann on leaving Atletico: I needed a change. The decision was very difficult
Barcelona was the name of Masserano to substitute for injured Pique. Javier refused (Eduardo Inda)
Inter want to sign Giroud in January