logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

VIDEO Avertismente de inundații în Marea Britanie, în timp ce ploile torențiale continuă

Zeci de avvertizări de inundații au fost emise în Marea Britanie, iar specialiștii se așteaptă ca ploaia torențială să nu se oprească în zilele următoare, scrie Euronews.

Avertismentele cu privire la condițiile de vreme sunt încă în vigoare în South Yorkshire, iar locuitorii din Doncaster încearcă să își protejeze casele de ape. În unele părți din nord, cantitatea de precipitații în 24 de ore a fost echivalentă cu cea normală pentru o perioadă de o lună, forțând mulți oameni să își părăsească casele. O femeie a murit, luată de ape, în apropierea orașului Matlock, în Derbyshire, vineri.

Inundațiile au devenit o chestiune politică, acum, înainte de alegeri, iar liderii au vizitat regiunile afectate. Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a vizitat casele din South Yorkshire, în timp ce prim ministrul Boris Johnson a lăudat acțiunile serviciilor locale de urgență, în timpul vizitei sale din Matlock, vineri.

Themes
ICO