GALERIE FOTO

Imaginile realizate în acest sezon pe pârtiile din Vidra - Voineasa arată cât de frumos este acest domeniu schiabil, exploatat şi pus prea puţin în valoare de către autorităţile locale.

Deschise cu mare întârziere, abia la finele lunii ianuarie, pârtiile au fost luate cu asalt de mii de turişti, în mod special la final de săptămână. 

Weekend-ul acesta, care a început cu Ziua îndrăgostiţilor, au fost cozi la bilete ca-n vremurile bune. Şi probabil că mulţi nu s-ar mai fi întors acasă sau la serviciu, dată fiind vremea bună, dacă nu s-ar fi luat decizia ca pârtiile să fie închise în prima jumătate a săptămânii.

Imaginile imortalizate în acest sezon arată nu doar frumuseţea zonei, ci şi că distracţia este încă în toi pe pârtiile de lângă Lacul Vidra.

Imagini recente de pe pârtiile Ski Resort Transalpina, din Vidra - Vâlcea:

Pe site-ul oficial al domeniului, puteţi afla atât programul de funcţionare, cât şi tarife ori starea vremii, în orice moment al zilei. 

Domeniul schiabil Ski Resort Transalpina este amenajat în nordul Munţilor Latoriţei, în judeţul Vâlcea, în apropiere de cea mai înaltă şosea din România, închisă traficului în această perioadă. Pleacă de la altitudini de 1.300 de metri şi ajunge aproape de cota 2.000. 

Panorama este pusă spectaculos în valoare de Lacul Vidra, aflat la baza pârtiilor. Domeniul beneficiază de două gondole, două teleskiuri şi un telescaun şi de peste nouă kilometri de pârtii, dintre care cea mai lungă are în jur de 2,3 kilometri. 

Investiţia se află în administrarea Primăriei Voineasa - Vâlcea, fiind exploatată de Acomin Deva, compania care a construit domeniul schiabil. 

Pârtiile de la Ski Resort Transalpina luate cu asalt de iubitorii sporturilor de iarnă la sfârșit de săptămână de la primele ore Foto Horia Brănescu

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea