logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

12-GODIŠNJI DEČAK IZ SRBIJE NAPRAVIO HAOS U FRANCUSKOJ: Vozio bicikl na auto-putu, ostavio policiju u šoku

Patrola francuske žandarmerije ostala je u šoku kada je videla da je biciklista koji se vozi na auto-putu u stvari 12-godišnji dečak.

Ovaj neobična situacija se dogodila u četvrtak popodne na autoputu A43 između mesta račvanja Lyon Saint-Exupery naplatne rampe de Saint-Quentin-Fallavier, piše portal Svi Srbi u Parizu.

Pošto su videli biciklistu koji vozi autoputem, zaposleni na održavanju autoputa su brže bolje upalili službeni automobil i krenuli za biciklistom.

Ilustracija
Ilustracijafoto: AP/Ilustracija

Pošto su sustigli biciklistu, pažljivo su mu se približili i morali su da ga uspore i zagrade da bi ovaj stao. Kada su izašli iz automobila čekalo ih je veliko iznenađenje. Biciklista je ustvari bio dete.

Pozvana je policija i patrola žandarmerije je preuzela dete za koje je ustanovila da se radi o dvanaestogodišnjem dečaku sa srpskim pasošem bez stalne adrese boravka koji živi u Lionu.

Pošto policija nije uspela da stupi u kontakt sa najbližim članovima njegove porodice dečak je prebačen u prihvatni centar L’Isle d’Abeau, navodi portal.

(Kurir.rs/ssup.fr)

Themes
ICO