Serbia

BOMBA! KLOP SE VRAĆA U NEMAČKU! Ovo se Liverpulu neće svideti...

Joakim Lev dobio je poverenje Fudbalskog saveza Nemačke posle debakla od Španije u okviru Lige nacija. Ipak, kako stvari stoje to će potrajati samo do isteka mandata, odnosno ugovora. 

reuters

U prethodnom periodu Nemci su u padu forme i beleže sve slabije rezultate, eliminacija u grupnoj fazi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pa potom i već spomenuti debakl od Španije (0:6), uzdrmao je Pancere, a samim tim i klubu njihovog selektora Joakima Leva, koja se nije ovako klimala još od 2006. kada je seo na nju. 

Minimum da ugovor ostane važeći do 2022. godine i Svetskog prvenstva u Kataru, kako javlja "Bild", je da na Euru naredne godine Nemci budu makar u četiri najbolje selekcije. Ipak, ukoliko ne bude tako spremna je alternativa i to kakva - Jirgen Klop! 

ap photo

Menadžer Liverpula je potpisao novi ugovor do 2024. godine, a kako i sam kaže posle Liverpula želi pauzu koji je uzeo kada je napustio Bundesligu. Jasno je da će i "redsi" dati sve od sebe da Nemci ne otmu Klopa, ali želja da se vrati u domovinu sigurno da postoji. Sa druge strane, pitanje je da li Klopa interesuje selektorski postao. 

AP/Photo

Naravno, sve ostaje pod znakom pitanja dok Joakim Lev i Nemačka ne završe učešće na Evropskom prvenstvu, kada će se ponovo "većati" o sudbini 60-godišnjeg stručnjaka. 

Football news:

Gasperini about the Beginning of: He has good technique, but Atalanta needs sharpness in attack. I am sure he will give it to us
The first player bought for cryptocurrency was ex-forward Castilla Barral
Playing on artificial turf is not football. Koeman before the game with Cornell of the 3rd division
The Premier League voted to introduce two substitutions due to concussions
Klopp on 0:0 with Manchester United: Not a disaster, not ideal. There are a lot of good things in the Liverpool game, but no one cares
Ronald Koeman: I hope Messi's suspension will be reduced. I think there is something to challenge
Arsenal have terminated their contract with Sokratis