Serbia

BRENA IZAŠLA IZ PALATE PRAVDE tokom suđenja Miroslavu Iliću: Privukla pažnju izdanjem u kom se pojavila u sudu, a evo ko je žena koja se ne odvaja od nje

Pevačica Lepa Brena pojavila se danas u Palati pravde, na suđenju Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja godinama pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

Miroslav Ilić suđenje Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Miroslav Ilić suđenje

Lepa Brena bi, kako se saznaje, trebalo da svedoči na sudu. Ona je najpre sa Mirjanom Antonović ušla u Palatu pravde, da bi nakon nekog vremena izašla iz zgrade, u pratnji Mirjanine najbolje prijateljice Marise.

Brena i Marisa otišle su do automobila, a potom su se vratile u sud.

Pevačica je na sebi imala sive pantalone, belu bluzu, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a mnogi su primetili i frizuru koju je nedavno promenila, te sada ima šiške.

Miroslav Ilić suđenje Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Miroslav Ilić suđenje

Kako se nezvanično saznaje, pevač Miroslav Ilić stigao je na suđenje, ali je došao ranije kako bi izbegao novinare.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Mirjana, Miroslav Foto: RAS / RAS Srbija
Mirjana, Miroslav

Mirjana je, inače, svojevremeno ispričala da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac što se on posvađao s Brenom i Sašom Popovićem.

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - kazala je jednom prilikom Mirjana.

VIDEO: Mirjana i Devin Antonović o suđenju sa Miroslavom Ilićem

Football news:

Josep Bartomeu: Barcelona considered signing Mbappe, but the coaches preferred Dembele
Ferdinand on Manchester United: Sulscher should be more demanding of the players. This is his squad, Ole will be evaluated by wins
Ancelotti on Hazard's injuries: Eden is the most upset. He is tired of these problems
Mourinho showed three fingers again during the Juve match. Perhaps he hinted to the fans about the treble with Inter
Virgil van Dijk: It's difficult to come back after a knee injury. The only thing I can do is try my best to help the team
Modric on the World Cup once every 2 years: Meaningless. The event is special because 4 years are waiting for it. Players are not asked about anything
Jurgen Klopp: I have no idea how to win the Golden Ball. In my opinion, Salah has a chance