Serbia

DANAS KAPITEN, A NEKAD LEVO SMETALO! Džordan Henderson: Hteo sam da ubijem Suareza pre nego što mi je postao blizak prijatelj! (FOTO)

On je priznao da se nije najbolje uklopio u tim i da je najviše problema imao sa Luiso Suarezom koji je u to vreme šest meseci bio član "redsa"

"Maksimalno sam se trudio. Kada ste fudbaler postoje kritike i ljudi stalno sumnjaju u vas. Tada sam bio mlad igrač i Luis (Suares) je radio par stvari koje mi se nisu svidele", počeo je priču Henderson u podkastu "The Greatest Game" i nastavio:

"Time mi je poručivao da nisam dovoljno dobar da budem u istom timu na treningu sa njim. On se konstantno čudio kao da se pitao 'šta koji ku**c, šta on radi', kao da ne bi trebalo da sam tu".

foto: AP

Odnos između Urugvajca i Engleza nije brzo bio popravljen, ali je na kraju prerastao u prijateljstvo.

"To me je izuzetno povredilo. Uradio je to tri puta i ja sam eksplodirao. Bio sam spreman da ga ubijem. Od tog trenutka imam dobar odnos sa Luisom. Na sledećem meču sam mu namestio gol i on je od tada bio izuzetno dobar prema meni. Postali smo veoma bliski i on je jedan od igrača od kojih sam mnogo naučio", zaključio je Henderson.

Kurir sport