logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia
An article was changed on the original website An article was changed on the original website

Danas promenljivo oblačno, ponegde kiša, do 19 stepeni

Beograd -- U većem delu Srbije biće promenljivo oblačno vreme, ujutro i pre podne ponegde na jugoistoku će nakratko padati kiša, ali će na severu biti pretežno sunčano.

Thinkstock

Thinkstock

U toku noći u svim krajevima se očekuje naoblačenje, a posle ponoći kiša, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 14 do 19 stepeni.

U Beogadu će danas biti pretežno sunčano vreme, uz slab, promenljiv vetar, a tokom noći stiže naoblačenje, posle ponoći i kiša. Najniža temperatura 5, najviša 17 stepeni.

Kragujevac -- Tabla "Ulica Dr Zorana Đinđića" u centru Kragujevca, koja je bila prelepljena nalepnicom "Bulevar Zorana Vujovića", je očišćena.

Beograd -- Milomir Milivojević koji je bio zaposlen u fabrici "Milan Blagojević - namenska" iz Lučana, nastradao je u eksploziji koja se u julu dogodila na radnom mestu.

Višegodišnji sukob bivšeg gradonačelnika Niša Zorana Perišića i pisca Zorana Ćirića okončan je “rukovanjem i lepim rečima“, pišu Južne vesti.

Polovina mladih u Srbiji ne veruje u idole i nema uzora, pokazalo je istraživanje Instituta za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, piše Politika.

Na listi globalnog indeksa korupcije, Srbija zauzima 77. mesto od 180 država. Cilj je da rezultat bude mnogo bolji, što nije zahtev samo EU nego i građana.

Beograd -- Sezona još nije ni počela, a na Dunavu su dve osobe poginule posle sudara barže i čamca.

Pirot -- Reka Nišava se izlila iz korita na nekoliko mesta u Pirotu, ali stanovništvo za sada nije ugroženo, saopštio je gradski Štaba za vanredne situacije.

Pirot -- Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" iz Pirota obavestilo je građane da je od danas voda u celom gradu ispravna i da se može koristiti za piće.

Themes
ICO