Serbia

EMOTIVNA ISPOVEST LUKINOG OCA ZA KURIR: Ne znam zbog čega mu ovo rade? Ima li kraja napadima? Jel MOJ SIN ovo zaslužio?

Mnogo negativnih stvari nalazi se uz ime Luke Jovića u prethodnim mesecima. Poslednja u nizu - optužnica!

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Luke Jovića jer mladi fudbaler nije prihvatio nagodbu da uplati 3,5 miliona dinara u humanitarne svrhe zbog kršenja samoizolacije po povratku u zemlju.

- Reći ću vam jednu rečenicu koja najbolje sve odslikava: Srbin Srbinu je najveći neprijatelj, to govori o svemu šta da se dešava - rekao je Milan Jović ekskluzivno za Kurir.

foto: Profimedia

Otac mladog fudbalera Reala nije želeo da se upušta u komentar o detaljima vezanim za optužnicu, niti zbog čega Luka, iako zarađuje milione evra, nije uplatio novac u humanitarne svrhe. Ipak, imao je jasan stvar o svemu tome.

- Ne znam da li ima kraja svim ovim napadima? Čime je Luka ovo zaslužio? Reč je o dobrom momku, koji nije nikome ništa loše učinio, a sada se razvlači svakodnevno. Šta smo se svega nagledali prethodnih meseci i kakve sve priče se plasiraju... U kakvim kolicima se vozi Lukin sin, pa zaista, ali izgleda da je ona rečenica sa početka odgovor na sva ova dešavanja - kaže Jović.

Luka je preko noći postao tema broj jedan u Srbiji. Nema sumnje da je mladi as imao i dosta grešaka, ali čini se da je svaki njegov potez nailazio na žestoku reakciju javnosti. Možda i preteranu, jer je reč o momku koji ima 22 godine, a preko noći je postao velika zvezda... Greše svi, pa i Luka, potrebno je imati i malo više razumevanja za njega.

foto: Profimedia

Kurir sport - Miloš Bjelinić  

Football news:

Barcelona have 14 points after 10 rounds - the worst start in La Liga in 33 years
The same goal Monday in the Euro 1960 final: did not see the ball fly into the net, and says that he had no right not to score
Monday's last name appeared by accident - because of a drunk person. He entered the day of the week in the documents
Messi is the only one in the top 5 European leagues not to score after 10 + shots in a championship game this season
Lampard on 3-1 with Leeds: I'm absolutely thrilled. On another day we could have scored 5-6
Koeman on 1:2 with Cadiz: the Mood was not too good. Lost because of an error
Mbappe scored his 100th goal for PSG and shares 4th place in the club's goalscoring list