logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

FILERI ZA PENIS? Evo koliko je opasno nehirurško povećanje alatke!

Neki muškarci se podvrgavaju sredstvima za punjenje penisa radi povećanja veličine polnog organa postupkom koji je sličan botoksu, tečnosti koja se ubrizga u kožu.

Obično se hijaluronska kiselina ubacuje u tkivo koje se nalazi ispod osovine, odnosno tela penisa. Proces je nehirurški, pa ima tendenciju da bude jeftiniji od operacije uvećanja penisa.

BUDITE OPREZNI! Ne biste verovali, ali i ovo je znak da vas PARTNER VARA!

Troškovi se kreću oko 1.500 funti, a operacija je oko 5.000 funti.

Kakav uticaj fileri imaju na veličinu?

Suprotno mišljenju, postupak ne utiče na dužinu penisa. Ako postupak bude izveden uspešno, fileri mogu da povećaju širinu za jedan do dva centimetra.

GODINAMA GLUMILA ORGAZME! Nije smela da mu prizna da je NIKADA NIJE ZADOVOLJIO!

Ono što je bitno napomenuti jeste da ovi rezultati nisu trajni i da obično traju oko 18 meseci.

Da li su bezbedni?

Kao i kod svih kozmetičkih postupaka, i ovde postoje rizici, piše Dejli star. Asif Munir, iz Udruženja uroloških hirurga Britanije, ne odobrava taj postupak.

Shutterstock

- Svi ovi postupci povećanja uglavnom povećavaju opseg i to neće imati koristi za vašu dužinu, tako da funkcionalno neće poboljšati stvari - rekao je on za Bi-Bi-Si.

- Ako ništa drugo, to bi moglo dovesti do komplikacija koje će kasnije oslabiti njihovu seksualnu funkciju.

OVO JE najneprivlačnija stvar koju možete da uradite tokom SE*SA!

I pored upozorenja u vezi s filerima za penis, to nije sprečilo muškarce da ih koriste. Neki su zadovoljni rezultatima koje su dobili od injekcija i nisu videli zabrinjavajuće sporedne efekte.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Themes
ICO