Serbia

"HITNA JOJ JE DOLAZILA NEKOLIKO PUTA" Komšije razotkrile Jovanu Jeremić, dotakli se i njene svekrve: "Smršala je od stresa"

Nemoguće je pronaći nekoga ko u komšiluku ne zna za Jovanu Jeremić. Kako otkrivaju voditeljkine komšije ona je senzacija ne samo na internetu, već i u njihovom kraju. Sreću je svakodnevno i ističu da je ljubazna.

Jovana Jeremić Foto: RAS / RAS Srbija
Jovana Jeremić

- Kako da ne znam Jovanu Jeremić? Svi samo pričaju o njenom plesu, o tome što nije bila đak generacije. Ona je pozitivna lujka. Uvek je raspoložena kad je sretnem, ali je isto tako često u žurbi. Nasmeje se i pozdravi ali nema vremena da se zadržava sa mnom. Najviše sam je pratila dok je vodila "Parove", u takvom projektu je bila odsečna i neposredna. Tražila je od svih takmičara disciplinu unutar rijalitija, što nije nimalo lako. Zanima me gde će sada preći kada je dala otkaz? Čitala sam u medijima da je u ponudi nekoliko televizijskih kuća, ali videćemo - poručuje komšinica iz zgrade, dok komšija koji stanuje preko puta nije imao lepo mišljenje.

- Bože svašta. Znam ko je Jovana Jeremić, ali što je ona meni bitna? Ništa mi ne znači ni njen otkaz, a ni gde će raditi - rekao je komšija.

Na obližnjoj pumpi, radnici su imali samo reči hvale za voditeljku.

- U poslednje vreme je svakodnevno viđamo sa detetom i drago mi je da konačno može Lei da se posveti. Često muž i ona odlaze na ručkove, kafe, ali sam viđao i njenu svekrvu. Poznajem ih i privatno, pa zbog toga znam ko sve čini njihovu porodicu. Svekrva joj je ljubazna žena i često je sa Leom u šetnji po kraju. Kad god Jovana nije mogla od obaveza da se posveti detetu, tu je ona bila za njih - govori pumpadžija, dok iz obližnje prodavnice kažu da su videli kako je dolazila Hitna pomoć ispred voditeljkine zgrade i to nekoliko puta.

- Videli smo kako Hitna pomoć dolazi po Jovanu. Od stresa je smršala, vidi se razlika u kilaži. Previše je sebe opteretila i trebalo bi da uživa u životu. Desi se da kada dođe u prodavnicu da zaboravi po šta je došla. Brzo joj lete misli, zbunjena je i često zabrinuta. Čitam ovih dana o njoj u novinama, volela bih da je gledam ponovo na televiziji. Meni je ona interesantna - zaključuje kasirka.

VIDEO: Jovana Jeremić igra na stolici

Football news:

Scotland coach Clarke: There were a lot of good moments during the group stage, but no points scored
England are the most boring group winners in history. Two goals were enough! And at the World Cup, the Italians once became the first even with one
Dalic - to the fans after reaching the Euro playoffs: You are our strength, and we will be your pride
Modric became the youngest and oldest goalscorer in Croatia at the Euro
Czech Republic coach Shilgava: We came out of the group and fought with England for the first place. We got what we wanted
Gareth Southgate: England wanted to win the group and continue to play at Wembley-and it succeeded
Luka Modric: When Croatia plays like this, we are dangerous for everyone