logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

I TU IMA FILOZOFIJE! Jeste li se nekad zapitali da li se pravilno umivate?

Stručnjaci Američkog udruženja za dermatologiju ističu da od načina na koji peremo lice zavisi kako će izgledati naša koža.

AKO KUBURITE SA NESANICOM ovih pet napitaka će vam pomoći!

Pravilno čišćenje doprinosi poboljšanju zdravlja kože lica, a smanjuje mogućnost oštećenja i upalnih procesa. Ali ni u čemu ne treba preterivati, jer prekomerno umivanje može da iritira kožu dok se prilikom neredovnog čišćenja sakuplja nečistoća.

PČELARA SVE MANJE, a meda sve više, KAKO JE TO MOGUĆE? Mislimo da je domaći, kad ono iz uvoza!

Kako bi koža bila čista i sveža, stručnjaci preporučuju čišćenje lica ujutru i uveče, pre spavanja, od 20 do 30 sekundi. Ne zaboravite da je, osim lica, podjednako važno svakodnevno čišćenje brade i vrata, gde se takođe taloži nečistoća.

Shutterstock

Preporučuje se i redovan piling lica, a idealno bi bilo da to radite nekoliko puta nedeljno. Na ovaj način se odstranjuju mrtve ćelije sa kože i sprečava zatvaranje pora, a najbolje bi bilo da koristite pilinge na prirodnoj bazi.

MAGIJA PILINGA! Med, zeleni čaj, šećer... i ostali recepti za najfinije prirodne tretmane!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Themes
ICO