Ed Širan Foto: youtube

Pevač je danas jedan od najpopularnijih na planeti, a malo ko zna da je pre nego što se proslavio dve godine proveo na ulici kao beskućnik.

Ed Širan Foto: Promo
Ed Širan

Ed Širan ima svega 27 godina a već je živi dokaz kako čovek od nezavidne finansijske situacije može da postane milioner. Nakon teškog perioda kroz koji je prošao, Ed je trenutno najplaćenija muzička zvezda na svetu!

U javnost su isplivali navodi da ova muzička zvezda dnevno zarađuje čak 85.000 evra. Ed je tokom prošle godine ostvario je neto profit od 30.753.000 evra.Ono što se iz izveštaja koje su strani mediji preneli još može videti jeste da je muzičar da je Širan u Ujedinjenom Kraljevstvu platio pored od čak 6.029.210 evra.

Ed Širan Foto: screenshot
Ed Širan

Ed je stekao planetarnu slavu, osvojio brojne nagrade, a njegove pesme su izuzetno slušane. Osim toga, bavi se i humanitarnim radom, a mediji su brujali o tome da je kao beskućnik dve godine proveo na ulici, pa jednom spavao ispred Bakingemske palate.

Pevač je oduvek bio i veliki humanitarac. Tako je nastupao u Bristolu kako bi sakupio 40 hiljada funti za pomoć radnicima. Pored toga, redovno donira svoju odeću širom rodnog grada, koja se prosleđuje u dečije bolnice po Framlingamu.