Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Хванг зове навијаче на ново славље

Ин Бом Хванг је једно од најзвучнијих појачања које је Црвена звезда ангажовала на крају летњег прелазног рока. За корејског репрезентативца шампион је бар за овдашње прилике дао право мало богатство, стврставши га у ред најплаћенијих играча нашеге најтрофејнијег клуба икада. Тренер Бахар је знајући његове квалитете упорно инсистирао на његовом доласку а Марко Марин је као млад менађер успешно обавио главне разговоре. На крају генерални директор Звездан Терзић, као најодговорнији човек у том спортскоим ланцу, се сложио да Хванг појача редове првака како би Црвена звезда била спремна за нове изазове у Лиги шампиона.

Корејски фудбалер не крије да је радо прихватио позив да дође у Београд, да после Олимпијакоса, обуче дрес братског клуба. Хванг такође не крије да с нестрпљењем очекује деби пред домаћим навијачима, јер већ сутра од 18 часова шампион дочекује нишки Раднички.

- Нестрпљиво чекам тај тренутак,  да истрчим пред нашим навијачима на популарну ,,Маракану,,, не крије Хванг. Много тога сам чуо о Звездиним навијачима, део те атмосфере сам осетио против Чукаричког и Манчестер ситија. Верујем да ће сутра атмосфера на трибинама бити одлична и да ће навијачи испунити трибине највећег стадиона. Искрено, нисам баш упознат са снагом будућег противника, али, очекујем победу.

Звезда је на старту елитног такмичењав пружила снажан отпор прваку Европе. У појединим моментима, била и боља, али када се сложе све коцкице, ова екипа има лепу перспективу. Група играча која је тек пристигла у Црвену звезду већ се навикава на нову спортску средину.

- Сви смо фокусирани на наредни испит. Било би лепо да добром игром и победом најавимо нови европски спектакл против Јанг Бојса. Важно нам је да из дана у дан све више напредујемо. Сав фокус стављен је на ову сутрашњу утакмицу, не крије корејски репрезентативац од кога у Црвеној звезди пуно очекују.

Он такође наглашава да се брзо прилагодио новом начину живота и да му Београд прија, јер на сваком кораку наилази на велико гостопримство и љубазност.

- Сјајно сам се уклопио у овај тим Црвене звезде. Могу да кажем да су ме саиграчи прихватили на најбољи могући начин. Звезда је заиста велики клуб, то се види на сваком кораку. Оно чиме сам посебно одушевљен су људи како у клубу тако и на улици, истиче Ин Бом Хванг, чија би цена за кратко време и у случају добрих игара у Лиги шампиона могла на крају сезоне да буде удвостручена. Звезда и Звездан Терзић су знали да уложени новац, који за наше прилике уопште није мали, могу да врате сваки евро бар када је у питању Хванг, кога карактеришу велики рад и упорност на терену. А то је оно што савремени фудбал тражи...